Categorii: Știri Stiri externe Viral

Rusia oferă recompensă pentru informații care să ducă la arestarea soldatului din Azov care a inventat sloganul ucrainean “Putin e un cretin”

Astăzi, în Mariupolul ocupat temporar, soldații intenționează să organizeze un proces al soldaților capturați din regimentul Azov. Între timp, Ministerul rus al Apărării promite să plătească 1 milion de ruble pentru asistență în vederea reținerii comandanților Azov Konstantin Nemichev și Serghei Velichko, relatează RIA Novosti.

Ucrainenii sunt acuzați de torturarea prizonierilor de război ruși.

Azov a fost creată la Mariupol în mai 2014 ca o unitate care includea voluntari. La început a fost un batalion al serviciului de patrulare cu destinație specială al Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei, dar ulterior a fost desfășurat într-un regiment și, în scurt timp, a fost acceptat în Garda Națională a Ucrainei, potrivit taas.com.

Ministerul rus al Apărării promite să plătească 1 milion de ruble

Konstantin Nemichev – sergent al Gărzii Naționale. A fost membru al Revoluției Demnității. În perioada 2014-2016 a servit în batalionul și regimentul Azov.
A participat la bătăliile pentru Shirokino, la apărarea Mariupol.

În primăvara anului 2022, după invazia pe scară largă a Ucrainei de către Rusia, pentru a lupta împotriva invadatorilor ruși, împreună cu Serghei Velichko, a creat unitatea de forțe speciale KRAKEN în Harkov.

“Azov” a fost recunoscut ca organizație teroristă

Serghei Velichko – militar ucrainean, voluntar și veteran al regimentului Azov, în care din 2014 a luat parte la ostilitățile din Donbass. Comandant al batalionului de recunoaștere și sabotaj “AZOV” Kharkiv, ca parte a forțelor speciale “KRAKEN”. Din martie 2022, el protejează regiunea Harkov de invadatorii ruși.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

În Rusia, regimentul ucrainean “Azov” a fost recunoscut ca organizație teroristă. Pentru fondatorii și șefii unității, este prevăzută o pedeapsă – închisoare pentru o perioadă de 15 până la 20 de ani, iar pentru participanții obișnuiți – pentru o perioadă de cinci până la zece ani.

Recent, FSB din Rusia l-ar fi acuzat pe un membru al Azov de uciderea fiicei propagandistului lumii rusești, Dugin. Regimentul Azov a negat declarațiile serviciului special rus și a declarat că femeia, care a fost indicată în Rusia, nu a fost niciodată în unitatea lor.

Armata ucraineană consideră că se dorește folosirea morții lui Dugin în timpul așa-numitului proces al celor capturați “Azov”.

Reamintim că președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a calificat procesul “Azoviților” drept dezgustător și absurd, adăugând că aceasta ar fi linia de-a lungul căreia orice negociere cu Rusia ar deveni imposibilă.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat