Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania Viral

Ruby a ajuns de urgență la spital. ”Mi-a amorțit tot corpul. Am început să am fibrilații”

Ruby a ajuns de urgență la spital. Vedeta a apelat la o procedură periculoasă şi şi-a injectat o substanţă pe care o folosesc, de regulă, culturiştii. Ruby a explicat și ce i s-a întâmplat, mărturisind că a făcut o greșeală pe care o regretă acum. ”Mi-a amorțit tot corpul. Am început să am fibrilații”.

Ruby s-a postat pe internet într-o ipostază care le-a ridicat numeroase semne de întrebare internauților. Vedeta și-a îngrijorat fanii virtuali după ce s-a postat pe rețeaua socială în timp ce se afla pe patul de spital.

Artista a povestit că și-a injectat o doză mai mare, fără să-și dea seama însă, ceea ce a dus la apariția efectelor adverse. Bruneta  a făcut o serie de declarații despre starea ei de sănătate.

Ruby a ajuns de urgență la spital

Solista a explicat că a dorit un bronz mai intens și perfect, astfel că și-a injectat o substanță care ar fi ajutat-o în acest sens, dar cantitatea a fost una prea mare pentru greutatea pe care o are.

Ruby a fost nevoită să cheme ambulanța, pentru a o duce de urgență la spital.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Am fost nevoită să chem ambulanța”

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în …. Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a mărturisit Ruby, pentru Antena Stars.

Vedeta a mărturisit că  nu și-a mai simțit corpul, iar pulsul a început să scadă sub limitele normale.

”Mi-a amorțit tot corpul. Am început să am fibrilații”

„ M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile.(…) eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu.”, a mai explicat Ruby.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat