Categorii: Monden Vedete Romania

Roxana Vancea dă detalii din căsnicia ei. ”Nu ne credea nimeni, nici ai mei nu au crezut”

Roxana Vancea a dat detalii despre mariajul ei. Vedeta și-a intrat foarte bine în rolul de soție, dar și de mămică, dat fiind că partenerul ei de viață are un copil.

Roxana Vancea a afirmat că face față cu brio rolului de mămică pentru copilul soțului ei, Dragoș Paiu.

“Mi se pare că viaţa mea nu s-a schimbat. În afară de un soţ şi un copil, nu e nimic nou. M-am măritat şi am şi copil. Este copilul soţului meu, iar eu acum sunt mămica unui copil superb. Fac faţa acestei situaţii cu brio. Copilul ne ţine mereu în priză”, a declarat Roxana Vancea la emisiunea ”Răi da’ buni”, citată de spynews.ro.

“M-am gândit să fac şi eu un copil. Doar că acum mi-ar fi greu cu doi copii. Dar sper să fac un băiat”, a adăugat ea.

 

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea


Roxana Vancea a povestit, însă, că nu credea că se va mărita vreodată. Nici măcar familia ei nu a crezut că va face acest pas.

Nu credeam că mă voi mărita. Încă sunt de părere că nu te leagă un astfel de angajament de o persoană, dar am făcut-o în glumă. Amândoi spuneam că nu ne vom căsători niciodată. Şi noi avem o chestie de asta să facem ce nu am face cu altcineva şi aşa ne-am hotărât să ne căsătorim. Nu ne credea nimeni, nici ai mei nu au crezut până în ultima săptămână”, a mărturisit vedeta.

Focoasa vedetă a dezvăluit și cum a început relația cu soțul ei:

“Noi ne ştim de foarte mult şi ne-am reîntânit la sală. Apoi i-am pus câteva emoticoane pe Instagram şi am văzut că e singur şi am început să vorbim. L-am invitat la un antrenament la sală, a venit şi după am ieşit la un film. Şi după film l-am întrebat dacă ne pupăm şi ne-am pupat şi aşa a început totul”.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important