Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Roxana Nemeș, amănunte neștiute din relația cu soțul său. ”Am fost despărţiţi timp de un an de zile”

Cântăreața Roxana Nemeș  a scos la iveală amănunte mai puțin știute din relația cu Călin Hagima, cel care în prezent îi este partener de viață. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului trecut, însă relația lor a trecut și prin momente dificile. ”Am fost despărţiţi timp de un an de zile”, a dezvăluit Roxana Nemeș într-un interviu.

Roxana Nemeș  s-a căsătorit în data de 17 septembrie 2021 cu Călin Hagima. Roxana Nemeș a fost cerută de soție de Călin Hagima pe 7 decembrie 2019, însă căsătoria lor a fost amânată din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cântăreața a dat detalii despre relația cu partenertul său de viață într-un interviu pentru okmagazine.ro. Artista a dezvăluit că au fost despărțiți timp de un an.

”Acum cinci ani, da. Am fost despărţiţi timp de un an de zile. Din afară privind, mi s-ar părea ciudat să te mai împaci după un an de zile. Eu lupt şi încerc, iar atunci când nu mai e cazul, nu mai e cazul. Dar nu ne-am despărţit pentru că nu ne iubeam sau pentru că a greşit unul dintre noi cu ceva. Nu ştiu: suntem amândoi Berbeci, ne dădeam cap în cap. Şi la un moment dat zici: “Gata!”. Dar totul se întâmplă cu un scop, iar pe mine perioada aia m-a maturizat foarte tare şi mi-am dat seama ce vreau. Ştiam pe cine vreau, ştiam că pe el îl vreau: în acel an, cred că-n fiecare zi m-am gândit la el. Dar n-am mai vorbit deloc cu el. Ne-am reîntâlnit după ce mi-am cumpărat un apartament şi l-am rugat să mă ajute cu un lucru. Ne-am revăzut şi a fost ca şi cum nu ne-am fi despărţit deloc. M-a ajutat foarte mult perioada aceea, m-am focusat foarte tare pe mine şi pe ceea ce-mi doresc, m-a maturizat foarte mult şi mi-am dat seama de ceea ce este important în viaţă”, a detaliat vedeta.

Roxana Nemeș, amănunte neștiute din relația cu soțul său. ”Poate că există mai multă încredere”

Întrebată despre cum s-a schimbat viața sa de când s-a măritat, Roxana Nemeș a spus: ”Absolut nimic. Suntem la fel ca înainte, noi avem o relaţie de şase ani. Poate că există mai multă încredere. Noi ne-am căsătorit din dragoste, ăsta era următorul pas firesc. Aşa am simţit, s-o facem şi pe-asta, să ne căsătorim. Mi-a plăcut că această cununie civilă a ieşit exact cum mi-am dorit eu, un eveniment intim… Dar îmi doresc şi o nuntă în biserică. Nu ne grăbim, o s-o facem când o să simţim”.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri


Cântăreața a mărturisit că ea și soțul său își doresc copii: ”Noi muncim de mult timp în sensul ăsta. Nu mai am răbdare, vreau să fiu mamă tânără, să fiu prietenă cu copilul meu. E momentul perfect pentru asta. Ne dorim foarte mult să devenim părinţi”.

 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat