Categorii: Monden Vedete Romania

Roxana Ciuhulescu face mărturisiri. ”Nu există niciun fel de relație între Ana și tatăl ei”

Roxana Ciuhulescu a făcut mărturisiri. Vedeta a explicat care este relația dintre fiica ei și fostul său soț.

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Roxana Ciuhulescu a afirmat că între fostul ei soț și fiica lor nu există niciun fel de relație. ”Trecutul este trecut, nu-mi face plăcere. Nu există niciun fel de relația între Ana și tatăl ei, el nici nu vrea să existe în viața ei și e opțiunea lui. Au fost și perioade bune și mai puține bune, am depășit destul de greu starea asta de pandemie, starea asta de izolare”, a declarat Roxana Ciuhulescu, potrivit spynews.ro.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Experiența prin care a trecut Roxana Ciuhulescu cu o bonă

Pentru băiețelul ei, Cezar, Roxana Ciuhulescu a apelat la ajutorul unei bone. Vedeta a povestit că în cinci luni a schimbat cinci bone. “Am avut o bonă extraodinră care a stat cu noi, am avut bonă internă, până să împlinească Cezar un an. A avut probleme de sănătate, a trebuit să plece, nu s-a mai întors, şi atunci am încercat să o înlocuiesc cu mama”, a explicat aceasta.

Roxana Ciuhulescu a povestit și despre o experiență pe care a avut-o cu una dintre bone.

“Una dintre ele, de exemplu, venită, culmea, prin agenţie, exact în a doua dimineaţă, s-a trezit mult mai târziu decât ne trezim noi. N-am zis nimic, că poate era obosită, venea de la Vaslui, dar exact aşa textual, i-am zis ”Vezi că s-a trezit Cezar” şi a fost foarte simpatică doamna de felul ei, dar nu tocmai pe placul meu, mi-a zis ”Eu până nu îmi beau cafeaua şi nu îmi fumez ţigara, eu nu pot să văd de copil”. Am invitat-o politicos să îşi strângă lucrurile”, a mai spus ea.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat