Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Romică Țociu trece prin clipe teribile. „A fost în șoc septic!”

Romică Țociu trece prin cele mai grele zile din viața lui. Artistul a fost nevoit să se întoarcă din SUA. Nepotul vedetei a fost internat în stare gravă la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București. Micuțul a înghițit două bile magnetice. Băiețelul a intrat în șoc sceptic.  „O bilă s-a dus în colon, alta în intestin! Au blocat tot stomacul!”

Romică Țociu se afla în America atunci când a fost sunat de fiul său, care l-a anunțat speriat ce i s-a întâmplat celui mic. Actorul Romică Țociu a trăit momente cumplite, de curând, în timpul turneului său de peste Ocean.

Nepotul său, Filip, a înghițit două bile magnetice, provenite de la un joc care nu era adecvat vârstei sale. Din păcate, a ajuns la ATI. Ulterior, s-a descoperit, în urma unei radiografii, că micuțul avea două bile magnetice în corp.

”Două bile magnetice i-au perforat stomacul”

Copilul a fost operat de urgență în operație, unde medicii s-au chinuit timp de mai bine de trei ore să-i scoată cele două bile magnetice din organism.

„Filip, nepotul meu, de doi ani și jumătate, din neatenție, nu știu cum s-a întâmplat, a înghițit două bile metalice, care erau și magnetice. Două bile magnetice, care i-au perforat stomacul. Jocul ăla e foarte periculos. Cei care îl cumpără trebuie să fie foarte atenți, pentru că bilele astea fac ravagii. Era un joc unde trebuia să construiești și foloseai și bilele pentru asta.”

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„O bilă s-a dus în colon, alta în intestin! Au blocat tot stomacul!”

Romică Țociu spune că o bilă s-a dus în colon, altă în intenstin și au blocat tot stomacul.

”Doctorul Chiriac l-a salvat pe Philip. Trei ore și jumătate a durat operația. O bilă s-a dus în colon, alta în intenstin, au blocat tot stomacul. Un copil de doi ani și jumătate să stea trei ore jumătate în operație”, a povestit Romică Țociu, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Philip a fost salvat la timp și a fost scos de la Reanimare în urmă cu o zi și se află în prezent în afară oricărui pericol.

„Primul doctor a zis: nu vreau să vă sperii! Dacă le-a înghițit pe amândouă nu-i problemă, dacă se lipesc și se duc. Dar dacă se dezlipesc e o nenorocire! Și așa a fost. Cătălin și Nicoleta au fost tari. Acum copilul a ieșit de la Reanimare, e în spital acum, i-au scos furtunele. Îl aștept acasă. E sufletul meu, am plâns de m-am rupt. Cătălin plângea, Nicoleta plângea. Noi eram în America și nu puteam face nimic”, a mai spus actorul.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important