Categorii: Monden Vedete Romania

VIDEO / România nu s-a calificat în finala Eurovision 2021. Cine sunt primii 10 finaliști

Lovitură dură pentru România! Țara noastră nu s-a calificat în finala Eurovision 2021. Marți, 18 mai, a avut loc prima semifinală Eurovision.

Cea de-a 65-a ediţie a concursului Eurovision Song Contest a avut loc marți seară, 18 mai, în Olanda, la Rotterdam.

Din păcate, reprezentanta noastră, Roxen, a interpretat piesa “Amnesia”, însă tânăra nu a primit voturile necesare calificării în marea finală Eurovision 2021.

România nu a prins un loc în finala Eurovision 2021

Roxen a strălucit pe scena de la Eurovision 2021, alături de dansatorii ei, și a purtat o rochie în valoare de 3000 de dolari. Din nefericire, ea nu a reușit să meargă mai departe.

În prima semifinală au intrat următoarele țări: Lituania, Slovenia, Rusia, Suedia, Australia, Macedonia de Nord, Irlanda, Cipru, Norvegia, Croaţia, Belgia, Israel, România, Azerbaidjan, Ucraina şi Malta.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În urma voturilor, doar 10 țări au fost alese să treacă în marea finală Eurovision din 22 mai.

Ce spunea Paula Seling despre Eurovision

Paula Seling a participat la Eurovision în 2010, când a obținut o clasare pe locul al treilea , la Oslo, cu piesa „Playing with Fire” și în 2014, cu melodia „Miracle”  – când s-a clasat în prima jumătate a topului final, ocupând locul al 12-lea

„În 2010, când a mers la Eurovision, Radu (n.r. Radu Bucura, soțul Paulei Seling), s-a gândit cum să reprezinte mai bine „Playing with Fire”, printr-un pian cu două capete, care a devenit practic emblemă. Strategia a fost atât de bine gândită, încât tuturor le-a rămas în minte pianul transparent cu două capete. Să fii artist la Eurovision este o poziție care trebuie gestionată din mai multe perspective. Oamenii întrebau entuziasmați: De unde sunteți? Răspundeam: din România și imediat vedeam cum se schimba percepția.

Unii știau ceva despre România… mai mult de „Dracula” și de „Castelul Bran”. Eurovision a fost pentru mine un fel de revelație. Atunci am întâlnit „hater-ii” de pe reţelele de socializare. Îmi scriau foarte mulți, doar din dorința de a desființa. Știi ce am făcut? Am închis calculatorul… Am ieșit de pe net și am rugat un prieten să se ocupă de rețelele de socializare pentru că fanii trebuiau ținuți la curent. Noi ne-am concentrat pe ceea ce aveam de făcut. Eu aveam o partitură foarte grea la „Playing with Fire”, pe la mijlocul melodiei urcam, urcam… până la o notă foarte înaltă în octava a treia. E foarte greu să cânți nota respectivă dacă ești obosit sau sub presiunea live-ului. A trebuit să mă pregătesc foarte serios, în fiecare zi mergeam la doamna Gabriela Duțescu, terapeutul meu vocal. Toate astea au făcut parte din pregătire. Am anulat orice nu era important din program și timp de două luni m-am pregătit ca pentru o competiție olimpică”, a povestit Paula Seling, citată de tvmania.ro.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?