Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Rita Ora s-ar fi căsătorit. Artista s-a pozat cu o verighetă

Rita Ora și Taika Waititi s-ar fi căsătorit în cadrul unei ceremonii de nuntă “intime” la Londra.

Potrivit The Sun, cântăreața britanică și regizorul Thor și-au schimbat jurămintele luni, în compania celor mai apropiați apropiați.

“A fost o ceremonie foarte intimă și super specială pentru toți cei prezenți”, a declarat o sursă pentru publicație. “.Apropiații lor pot vedea cât de îndrăgostiți sunt”.

Rita Ora s-ar fi căsătorit

În urma acestei ocazii, cântăreața de 31 de ani de la ‘Anywhere’ se crede că și-a schimbat numele de familie în Waititi-Ora.

Se pare că proaspătul cuplu de tineri căsătoriți a ținut ceremonia restrânsă pentru a “păstra relația lor cât mai privată posibil”, sursa adăugând: “O petrecere mare, în stil showbiz, este planificată pentru a sărbători, dar nu vă așteptați să o vedeți la cea mai mare licitație pentru o revistă.”

Artista s-a pozat cu o verighetă de aur

Ora a confirmat aparent speculațiile, purtând o verighetă de aur într-o fotografie Instagram postată pe contul ei la doar câteva ore după ce nunta ar fi avut loc.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Momente pe care am uitat să le împărtășesc din weekend și unele din Paris pe care le-am iubit și am uitat complet să le postez! Să aveți o săptămână bună cu toții”, a scris vedeta alături de o selecție de fotografii.

La începutul acestei luni, The Sun a relatat că cei doi s-au logodit în cereri de căsătorie “aproape si

Cuplul se întâlnea de mai bine de un an înainte de logodnă, fiind văzut pentru prima dată îmbrățișându-se în Sydney în 2021.

Ora este în prezent jurat în cadrul emisiunii The Voice Australia, în timp ce neozeelandezul Waititi are o mulțime de proiecte la orizont, inclusiv o nouă adiție la franciza Star Wars.
Deși cuplul a fost “oficial” doar de când a pășit pe covorul roșu de la premiera Suicide Squad anul trecut, ei sunt prieteni de mult mai mult timp.

De Ziua Îndrăgostiților din acest an, Ora a postat o fotografie, scriind: “Noi, acum patru ani. Până acum. Mulțumesc că ești cool și că mă distrezi pentru totdeauna”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR