Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Rita Mureșan, amintiri dureroase despre moartea mamei sale. ”Când am plecat de la spital am rugat-o să nu cumva să moară de ziua mea”

Creatoarea de modă Rita Mureșan și-a amintt de unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa, și anume moartea mamei sale. Femeia s-a stins din viață în anul 2007. ”Când am plecat de la spital am rugat-o să nu cumva să moară de ziua mea”, a mărturisit Rita Mureșan în cadrul unei emisiuni online.

Rita Mureșan este o cunoscută creatoare de modă. La vârsta de 20 de ani, în anul 1993, Rita Mureșean cucerea pe toată lumea cu frumusețea și cu fizicul său, devenind Miss România. Rita Mureșan a fost căsătorită timp de 13 ani cu Nelu Mureșan. Cei doi au divorțat în anul 2007, însă au păstrat o relație cât se poate de bună. Din căsnicia lor au rezultat două fete: Gloria și Rebecca.

În anul 2007, Rita Mureșan a trecut printr-unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa, când mama sa s-a stins din viață. Despre acea perioadă a povestit creatoarea de modă la emisiunea online ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Rita Mureșan, amintiri dureroase despre moartea mamei sale. ”A intrat în comă după ce a fost operată”

”Am internat-o, am plecat în turneu. A intrat în comă după ce a fost operată. A murit de speticemie, să fie clar! În anul în care trăim încă se mai moare de septicemie! Când am plecat de la spital am rugat-o să nu cumva să moară de ziua mea, iar ea a plecat la cinci minute după ziua mea. Am apreciat asta foarte, foarte mult!”, a mărturisit Rita Mureșan la respectiva emisiune online, potrivit click.ro.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Căutarea mea spirituală a început dinainte să moară mama mea, ca o pregătire pentru ce avea să urmeze…Când rămâi fără mamă, rămâi orfan. Călătoriile au fost foarte importante pentru mine, țări precum Brazilia, Peru India”, a adăugat creatoarea de modă.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR