Categorii: Monden Știri Stiri externe Viral

Rihanna își strecoară curbele în lenjeria intimă mulată. “Cine ți-a dat dreptul să arăți atât de bine?”

Superstarul pop Rihanna a revenit la muzică în octombrie, dar se asigură că toată lumea își amintește că este regina lenjeriei datorită brandului său Savage x Fenty. Un fan a comentat: “Cine ți-a dat dreptul să arăți atât de bine?”.  Iar altul a adăugat: “Este cel mai sexy miliardar pe care l-am văzut vreodată”.

Rihanna și-a lăsat fanii cu gura căscată după ce a pozat într-o lenjerie intimă mulată, cu fundul aproape complet expus.

Superstarul pop a revenit la muzică luna trecută, după ce a apărut pe coloana sonoră a filmului Black Panther, dar a reamintit tuturor că este în continuare regina lenjeriei.

Rihanna își strecoară curbele în lenjeria intimă mulată

Cât timp a stat departe de muzică, Rihanna a lansat mai multe branduri, marca sa de lenjerie Savage X Fenty având rezultate extrem de bune.

Și dovedind că este cel mai bun model al brandului său, femeia de 34 de ani s-a îmbrăcat într-un set de lenjerie neagră din piele lucioasă.

“Cine ți-a dat dreptul să arăți atât de bine?

Uimitoarea a purtat un slip mulat din piele cu detalii din dantelă pe cupa sutienului și, deși era destul de modest din față, era orice altceva în spate.

În timp ce Rihanna s-a întors pentru a-și arăta toate unghiurile, telespectatorii au fost întâmpinați de fundul megastarului, deoarece detaliul de dantelă nu era complet închis.

Ea a finalizat look-ul cu niște cizme negre până la genunchi, cu un trandafir ca toc, și niște mănuși fără degete. Părul ei negru a fost coafat într-un coc dezordonat, cu șuvițe buclate care îi cădeau pe fața ei frumoasă.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În mod surprinzător, fanii au apreciat videoclipul sexy, peste 3,3 milioane de persoane apăsând butonul de like.

Un fan a comentat: “Cine ți-a dat dreptul să arăți atât de bine?”.

Altcineva a scris: “Zece zece zece pe toată linia!”

Iar altul a adăugat: “Este cel mai sexy miliardar pe care l-am văzut vreodată”.

Rihanna și-a făcut mult așteptata revenire în muzică pe 28 octombrie, când a lansat piesa Lift Me Up, extrasă din filmul Black Panther: Wakanda Forever, coloana sonoră.

Se pare că ea va pleca apoi în turneu anul viitor, iar biletele vor fi probabil în fruntea listei de dorințe a tuturor.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR