Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Rihanna a catalogat o femeie de la Cupa Mondială drept “drăguță columbiană”, după ce a fost surprinsă de o cameră de filmat

O fană a Cupei Mondiale a devenit celebră după ce a apărut într-o “poză cu miere” la turneul din 2014 din Brazilia, care a fost postată pe Twitter de megastarul pop Rihanna, care a catalogat-o drept o “drăguță columbiană”. Opt ani mai târziu, Betancourt are 1,1 milioane de urmăritori pe Instagram, după ce a reușit să se impună în industria modellingului. Ea trebuie să îi mulțumească pentru “poza cu miere”, care este atunci când o femeie convențional atractivă este focalizată de camerele de luat vederi la un eveniment sportiv

Rihanna a schimbat viața unei fane de la Cupa Mondială, catalogând-o drept o “drăguță columbiană” după ce a fost surprinsă de o cameră de filmat la un meci.

Megastarul pop a investit foarte mult în turneul din 2014 din Brazilia, participând la mai multe meciuri și trimițând live pe Twitter gândurile sale către milioanele de urmăritori. Una dintre postările ei a fost un scurt clip cu o suporteră a Columbiei care a fost surprinsă de televiziuni, transmite dailystar.co.uk.

Rihanna a catalogat o femeie de la Cupa Mondială drept “drăguță columbiană”

Femeia în cauză era Natalia Betancourt, în vârstă de 34 de ani, care a răspuns la tweet: “Mă lasă fără cuvinte faptul că o femeie pe care o admir atât de mult a pus asta!!!”.

Iar Betancourt a devenit în scurt timp celebră în țara sa de origine ca urmare a acestui gest. Ea a fost vedetă de copertă pe reviste și a participat la ediția columbiană a emisiunii americane Dancing with the Stars.

“Acea imagine mi-a deschis ușile mass-mediei”

Reflectând asupra faimei sale cu BBC în 2018, ea a spus: “Nu am mai văzut-o de mult timp: “Nu aveam nicio idee că aparatele de fotografiat vor face zoom pe mine. Și, bineînțeles, nu aveam nicio idee despre cum va crește totul de acolo. A fost un moment amuzant, dar am crezut că asta a fost tot.

Câteva secunde de faimă și o interacțiune drăguță pe Twitter cu o vedetă pop pe care o admir. Acea imagine mi-a deschis ușile mass-mediei. Nu avusesem nimic de-a face cu această lume înainte, dețineam o companie de materiale de construcții împreună cu prietenul meu.”

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Betancourt a ajuns să o cunoască pe Rihanna, care s-a remarcat și ea în fața camerelor de luat vederi în timpul Cupei Mondiale, când și-a arătat sânii în fața mulțimii în timpul finalei dintre Germania și Argentina.

Opt ani mai târziu, Betancourt are 1,1 milioane de urmăritori pe Instagram, după ce a reușit să se impună în industria modellingului. Ea trebuie să îi mulțumească pentru “poza cu miere”, care este atunci când o femeie convențional atractivă este focalizată de camerele de luat vederi la un eveniment sportiv.

FIFA a dat instrucțiunea de a nu mai face zoom pe “femeile sexy” pentru Cupa Mondială din 2018 din Rusia, pe fondul criticilor privind obiectificarea, dar de data aceasta a fost o temă comună a reportajelor din Qatar.

Aproape că nu a trecut un meci fără mai multe fotografii. Și, după ce a fost propulsată către o viață cu totul nouă de către una dintre ele, Betancourt este total de acord cu ele.

Ea a spus: “Nu cred că este jignitor sau obiectual. Cred că, într-un fel, este bine că arată că fotbalul este un sport atât pentru femei, cât și pentru bărbați.”

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat