Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Replica cu care Simona Pătruleasa a fost surprinsă de fetița ei. ”M-a lăsat puțin mască”

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa, în vârstă de 47 de ani, are o fetiță, Ingrid, din căsnicia cu Sabin Ivanof. Despre fiica sa a făcut declarații vedeta la podcastul realizat de Ilinca Vandici. Aceasta a dezvăluit cu ce replică a surpins-o Ingrid. ”M-a lăsat puțin mască”, a mărturisit Simona Pătruleasa.

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de pe micul ecran. Vedeta prezintă de ani de zile jurnalul de știri de la Kanal D din weekend. În plan personal, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Ingrid.

Simona Pătruleasa a fost prezentă la podcastul realizat de Ilinca Vandici – ”Te Ascult”. Știrista a dezvăluit ce replică i-a dat fiica sa, Ingrid, care are 11 ani, în momentul în care i-a propus să mergă cu ea la o emisiune TV.

Replica cu care Simona Pătruleasa a fost surprinsă de fetița ei. ”M-a impresionat ce mi-a spus”

„I-am propus să mergem la o emisiune și mi-a spus: ”Nu, de data asta nu vreau să merg”. Zic ok, este alegerea ta, nu vreau să te forțez. Când era micuță era suficient să-i propun, știam cum să o iau. Acum, dacă îmi zice nu, nu rămâne. Mi-a zis într-o zi: ”Eu nu vreau să fiu cunoscută ca fiind fiica Simonei Pătruleasa și atât. Vreau să fiu Ingrid Ivanof și să fiu cunoscută pe propriile puteri”. M-a lăsat puțin mască. I-am zis că mi se pare normal și frumos și că așa o să fie. ”Tu nu trebuie să trăiești în umbra mea, tu poți face lucruri mult mai frumoase și mai interesante decât mine, să fii mai cunoscută””, a povestit Simona Pătruleasa, notează revista Unica.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„M-a impresionat ce mi-a spus. Nu o influențez, ne mai jucăm așa când vrea, am pus-o să prezinte știrile. Are o personalitate foarte puternică”, a adăugat vedeta TV.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat