Categorii: Știri Viral

Regina frumuseții ruse și finalista Miss Dubai riscă 20 de ani de închisoare. Modelul a fost reținut de poliție

Regina frumuseții ruse Kristina Dukhina ar putea risca 20 de ani de închisoare după ce poliția a găsit jumătate de kilogram de mefedronă în apartamentul ei. Ea fusese pe locul doi la concursul Miss Dubai 2019 și a câștigat Grand Prix Miss Federation din Rusia anul următor. De asemenea, deține o agenție care vizează înființarea industriei de modeling în Crimeea, anexată de Vladimir Putin din Ucraina în 2014.

O regină a frumuseții ruse ar putea risca 20 de ani de închisoare după ce a fost reținută în calitate de suspectată de traficant de droguri, au dezvăluit oamenii legii. Kristina Dukhina, în vârstă de 34 de ani, vicecampionată la Miss Dubai și proprietară a unei agenții de modele, a fost reținută după ce a fost găsit în posesia ei peste jumătate de kilogram de mefedronă

Tânăra de 34 de ani a fost vicecampiona la concursul Miss Dubai desfășurat în 2019 și a fost, de asemenea, câștigătoare a Grand Prix Miss Federation, câștigând premiul principal la concursul de frumusețe din Rusia în 2020.

Rusoaica a fost reținută de poliție

Se spune că Dukhina ar fi fost reținută de poliția rusă în urma unei cantități de droguri găsite asupra ei și acum se confruntă cu o pedeapsă de 20 de ani.

Arestarea ei în spatele gratiilor vine în momentul în care poliția a interceptat modelul aflat în posesia a peste jumătate de kilogram de mefedronă, a dezvăluit un raport. Mama a doi copii este în prezent cercetată pentru pregătirea drogului ilegal pentru vânzare.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Dukhina a părăsit rețelele de socializare

Dukhina este proprietara unei agenții care vizează înființarea industriei de modeling în Crimeea, care a fost anexată de forțele ruse ale lui Vladimir Putin în 2014.

De atunci, ea a părăsit rețelele de socializare, reducând prezența online pe scurt și lăsând o scurtă notă fanilor ei înainte de a se îndepărta de activitățile online.
Ea a postat: “Părăsesc rețelele de socializare”.

Plecarea lui Dukhina de pe rețelele sociale este departe de succesul și faima pe care le-a obținut în timp ce lucra ca participantă la concursul de frumusețe.
Ea își înființase propria agenție de modeling, Black Sea Models.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR