Categorii: Politica Știri Stiri externe Viral

Redactorul-șef de la Russia Today avertizează: ”Dacă Rusia nu câștigă războiul din Ucraina, se va termina rău pentru toată omenirea”

Unul dintre cele mai cunoscute programe ale Rusiei 1 este talk-show-ul „Seara cu Vladimir Solovyev”. Redactorul-șef al postului rusesc de televiziune Russia Today, Margarita Simonian, a fost invitata emisiunii, unde a avertizat că o pierdere a Rusiei în Ucraina este „imposibilă”, pentru că, dacă nu pot asigura victoria, „acest lucru se va termina rău pentru întreaga umanitate”. Mai mult, jurnalista  a sugerat că cine studiază în Occident merge direct în iad.

În cea mai recentă versiune a programului, Margarita Simonyan a fost invitată în studio. Ea este președintele RT (fostul Russia Today). Julia Davis, specialistă în propagandă rusă, a postat o parte din discursul său pe Twitter. Simonyan a explicat în mod absurd de ce durează atât de mult ca Rusia să atace Ucraina.

Redactorul-șef al postului rusesc de televiziune Russia Today, Margarita Simonian, a declarat într-o emisiune TV de luni seară că dacă Rusia nu câștigă războiul din Ucraina „se va termina rău pentru toată omenirea”.

„Fie vom câștiga noi, fie se va termina rău pentru toată omenirea”

Șeful canalului de propagandă Russia Today a proclamat că în Ucraina există doar două rezultate posibile: victoria pentru Rusia sau anihilarea rasei umane. Luni, Margarita Simonyan, care și-a exprimat anterior disponibilitatea de a muri într-un război nuclear inițiat de președintele rus Vladimir Putin, a declarat la Rusia 1 că „lucrurile se vor termina prost” pentru civilizația modernă dacă Rusia va pierde războiul de agresiune împotriva Ucrainei.

„Toți cred că vom pierde și că Occidentul va câștiga”, a spus Simonyan despre Statele Unite și aliații săi din cadrul Organizației Tratatului Atlanticului de Nord și ale Uniunii Europene, care sunt uniți din punct de vedere istoric în sprijinirea Ucrainei. “Ei nu înțeleg că este imposibil. Ori câștigăm, ori asta se va termina rău pentru întreaga umanitate.”

Cine studiază în Occident merge direct în iad

Simonyan a spus apoi că este mai bine ca studenții ruși  să nu fie educați în instituții occidentale și a prezis că tensiunile dintre Rusia și Occident vor continua la nesfârșit.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Peste 10 ani veți spune -Mulțumesc foarte mult-. Mulțumesc că copilul meu nu a studiat niciodată în Occident, fiindcă copilul tău va rămâne o persoană normală”, a continuat apropiata regimului de la Moscova.

Margarita Simonyan, redactor-șef la cea mai populară rețea de televiziune rusă RT, a spus că rușii ar trebui să „se obișnuiască cu această nouă viață” de „înstrăinare și confruntare” occidentală. Ea a spus că cetățenii ar trebui să „se bucure” de perspectiva unei existențe segregate de Occident pentru că „conduce direct spre iad”,

„Nu pot să suport gemetele de tipul – ne pare rău pentru copii -. De ce vă pare rău pentru copii? Unora le pare rău că copiii lor nu pot studia în Occident, că brava lume nouă nu le va mai fi în continuare deschisă, totul va fi închis pentru ei. Eu le spun  – Oamenilor, ar trebui să vă bucurați-”, a mai declarat Margarita Simonian.

Margarita Simonian a studiat un an în Statele Unite, ca parte a unui program de schimb finanțat de Departamentul de stat american. De altfel, într-un interviu acordat în 2010 revistei Facultății de Jurnalism a Universității Columbia, spunea că perioada în care a studiat în SUA a fost cea în care a descoperit că rușii și americanii „sunt atât de asemănători în ceea ce privește cultura, valorile de familie, stilurile de viață, reacțiile, simțul umorului”.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?