Categorii: Știri Stiri externe Viral

Recordul lui Cristiano Ronaldo pentru cele mai multe tricouri vândute într-o singură zi a fost doborât

Vedeta lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, nu va fi fericit după ce a aflat că recordul său pentru cele mai multe tricouri de fotbal vândute într-o singură zi a fost doborât de un rival

Internaționalul argentinian Dybala, în vârstă de 28 de ani, s-a alăturat la începutul acestei săptămâni clubului AS Roma pentru un contract pe trei ani. Atacantul reprezintă o adevărată lovitură pentru fostul antrenor al lui Chelsea și Manchester United, Jose Mourinho, care dorește să lupte pentru titlul în Serie A în acest sezon. Și se pare că schimbarea lui Dybala a fost apreciată și de fani.

De fapt, mutarea fostului star de la Juventus s-a dovedit atât de populară, încât a doborât recordul lui Ronaldo pentru cele mai multe tricouri vândute în Italia într-o singură zi, potrivit dailystar.co.uk.

Câte tricouri a schimbat

Deși raportul nu conținea nicio cifră oficială în ceea ce privește tricourile vândute, cifra se bazează pe câte tricouri respective a schimbat fiecare club în ziua de după anunțul oricăruia dintre jucători

Cu toate acestea, în sezonul trecut a avut 29 de apariții în campionat, marcând 10 goluri. Roma s-a luptat cu interesul unei serii de cluburi de elită, inclusiv United și Arsenal, pentru a obține semnătura sa.

“Sunt fericit să am numărul 21”

I-au oferit chiar și tricoul cu numărul 10 al legendei clubului, Francesco Totti, dar acesta l-a refuzat, optând pentru numărul 21. “Am vorbit cu managerul general și m-a întrebat dacă vreau să iau numărul 10, care, bineînțeles, este atât de important aici datorită a tot ceea ce a făcut Francesco Totti”, a dezvăluit el în primul său interviu ca jucător al Romei.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Cred că acel tricou și acel număr ar trebui să rămână al lui din cauza a ceea ce înseamnă el pentru oraș și pentru fani. I-am mulțumit pentru că a purta un astfel de tricou necesită mult respect și responsabilitate.

Eu încă îl văd ca fiind tricoul lui. Poate că îl voi purta într-o zi, dar deocamdată sunt fericit să am numărul 21, care este numărul pe care l-am purtat când am început să am succes. Sper că acum voi începe să am succes și aici”.

 

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR