Categorii: Monden Vedete Romania

Reacția lui Nuami Dinescu după ce Daniela Crudu a fost bătută. ”Fata asta, în naivitatea ei, are mai multă omenie și bun simț decât multă lume”

Daniela Crudu a trecut prin momente cumplite în weekend. Bruneta a ajuns de urgență la spital, duminică dimineața, după ce a fost bătuttă de iubitul ei croat.

După ce s-a aflat despre teribilul incident prin care a trecut Daniela Crudu, actrița Nuami Dinescu a reacționat vehement pe contul ei de socializare. Vedeta și-a amintit de vremea când a filmatt alături de fosta asistentă de televiziune.

”Am căutat materialul, dar nu l-am găsit, e din perioada în care Daniela Crudu era încă asistentă la Răzvan și Dani. E un moment de parodie cu ea și cu mine, da, exact așa, jucam niște dive pe Dorobanți, poate își mai amintește Corina Voicu, ea era atunci producător la Duminică în familie. Cum am ajuns eu să joc cu ea? Păi, simplu. Nu a vrut nimeni. Am cerut doar să repetăm mai mult. Ne-am întâlnit dimineață, am repetat de ne-au ieșit ochii și a ieșit un moment drăguț. Bine, după aia, niște colegi cu care repetăm un text nu au mai vrut să lucrăm împreună, practic au renunțat la mine fix din motivul asta, că am apărut la tv cu Daniela Crudu. Bine, unul mi-a și zis că dacă vreau să mă întorc în teatru ar fi bine să termin cu apariția la tv. M-a durut la momentul ăla, mai ales că nu au vorbit cu mine nimic, pur și simplu m-au anunțat că așa au decis, dar eu mi-am dat seamă, că fata asta, așa, în naivitatea ei, are mult mai multă omenie și bun simț decât multă lume “luminată și educată”. Indiferent cine e, indiferent cum ne uităm noi, unii la alții, indiferent de cât de buni și curați ne credem noi, să stai mereu cu piatră în mână și cu veninul la colți, arată cât de mare e mizeria din tine”, a notat Nuami Dinescu în mediul online.

Actrița a criticat dur violența bărbaților față de femei și modul în care a fost comentat cazul Danielei Crudu.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Când un purtător ilegal de sex plătește pentru sex, că e atât de incapabil să facă o femeie să se bage în pat cu el încât dă bani pentru asta și apoi o bate, chiar dacă fata e prestatoare de cea mai veche meserie din lume, nu ai niciun drept să o judeci, să o arăți cu degetul sau să scrii așa mizerabil despre ea! Bărbații care cred că femeia trebuie bătută, care scriu și zic mereu că a făcut ea ceva etc. nu sunt bărbați. Sunt niște măști hidoase după care se ascund tot niște “prestatori de servicii”cu diferența că ele recunosc cu ce se ocupă.

Când am împlinit 18 ani, am fost la școala de poliție să mă înscriu. Nu m-au primit pentru că aveam 1,55. De copil am vrut să mă fac polițistă, să-i pot pedepsi pe bărbații care își bat femeile. Da, m-am născut cu revolta de gât, cum zice mama. Iar voi, toți, care scrieți și gîndiți despre o față bătută că e normal să fie așa, în contextul în care viața ei, așa cum e, a fost destul de mult în văzul lumii, eu zic să vă faceți un inventar să va amintiți când ați lingușit ultima oară, când ați mințit ultima oară, când ați călcat strâmb ultima oară, cînd ați furat iubitul prietenei ultima oară… Nu dați voi socoteală de viața ei, de operatiie ei, de prostiile ei, nu, ea e singura care le duce. Nu-ți place, nu e pe linia valorilor tale, ignore, fără bârfă și batjocură. Și lasă piatra jos, prietene jurnalist, laș-o jos că te frige. Ipocriților!”, a încheiat ea.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?