Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Reacția Alexandrei Ungureanu după ce a aflat că Măruță are COVID-19. ”Sigur că-mi fac testul”

Cântăreața Alexandra Ungureanu a făcut declarații după ce s-a aflat că prezentatorul Cătălin Măruță este infectat cu noul coronavirus. Artista a fost prezentă la emisiunea acestuia în urmă cu câteva zile.

Zilele trecute, Alexandra Ungureanu a fost prezentă la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, unde și-a promovat și noua piesă – ”Dacă n-am fi împreună”. Acum, artista a aflat că acesta este infectat cu noul coronavirus. Alexandra Ungureanu a mărturisit, pentru click.ro, că va merge să-și facă testul pentru coronavirus pentru a fi asigură că nu s-a infectat. “Acum aflu de la voi că are Cătălin Covid. Sigur că-mi fac testul. Mă gândesc în primul rând la mama și vreau s-o protejez pe ea. Oricum, am mai avut contact direct cu persoane infectate și anul trecut, de mai multe ori. M-am testat și m-am izolat de mai multe ori, dar se pare că stau bine cu imunitatea”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru sursa citată.

Printre invitații care au mers săptămâna trecută în emisiunea lui Cătălin Măruță se ,mai numără: Daniela Gyorfi, Dana Săvuică, Giulia Nahmany, Irina Rimes, Damian Drăghici, Iulia Albu, Ruby și bunica ei, Raluca Podea, Adelina Pestrițu, trupa Sweet Kiss și chef Alex Cârțu.

 

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cătălin Măruță a anunțat că este infectat cu COVID-19

Cătălin Măruță este infectat cu COVID-19. Acesta a anunțat că va sta acasă timp de 14 zile cu familia sa. El a explicat că va continua emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, de acasă.

“Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a transmis Cătălin Măruță pe Instagram.

Ulterior, Cătălin Măruță a mai făcut alte postări în mediul online în care apare alături de micuța Eva. “David nu poate să fie în gașca noastră, el este în gașca cealaltă. Eu, mami și Eva într-o gașcă, iar David în altă gașcă”, lăsând de înțeles că el, Andra și fetița lor au COVID-19, iar David a reușit să nu contracteze virusul.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?