Categorii: Monden Vedete Romania

Randi: ”Încă sunt urmărit de o fată peste tot unde mă duc! Neobișnuit până la ciudat e acel moment când apare până și pe…”

Muzicianul Randi a mărturisit cel neobișnuit lucru care i s-a întâmplat în ceea ce-i privește pe fanii săi.

 

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Avantaje, Randi a dezvăluit care a fost cel mai ciudat lucru pe care l-a făcut un fan pentru el.

„Încă sunt urmărit de o fată peste tot unde mă duc! ? Neobișnuit până la ciudat e acel moment când apare până și pe strada unde stai, tu fiind sigur că nu avea de unde să afle adresa ta”, a declarat artistul.

Cum ar trebui să fie partenera de viață

Randi a fost întrebat ce calități ar trebui să aibă partenera care îl va determina să ajungă la altar.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Îmi place și mă sperie în același timp cum sună întrebarea! ? Trebuie să fie atât de frumoasă pe cât e și profundă și la fel de înțelegătoare pe cât e și iubită de mine.

Cred că îmi lipsește acea legătură profundă care nu are nevoie de cuvinte și explicații. O potrivire la un alt nivel, subtil, elegant și plin de esență!”, a explicat Randi pentru sursa mai sus-menționată.

”Viața nu e numai despre relații, familie, sau cel puțin așa își spun cei care nu se mai satură de gustul libertății. Deși nu văd deloc o relație că pe o constrângere sau pierdere a libertății. Din contră, iubirea ar trebui să-ți dea aripi!”, a mai spus muzicianul.

Cine este Randi

Andrei Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi, este un cântăreț și producător muzical român în vârstă de 37 de ani. Artistul a atins culmile celebrității alături de Marius Moga cu trupa Morandi, fiind unul dintre cei mai longevivi artiști de pe piața muzicală românească. De-a lungul anilor, Randi a acumulat o mulțime de premii naționale și internationale în calitate de solist al trupei. Începând cu anul 2011, Randi a debutat în cariera solo și tot atunci el și-a deschis propria casă de discuri. A lansat numeroase piese de succes, precum ”Prietena ta”,“Până vara viitoare”, “Visător” , “Dansăm” sau ”Ochii ăia verzi”.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR