Categorii: Monden

Ramona Gabor, umilită de soțul infidel al Claudiei Pătrășcanu! Cât de urât îi vorbea Gabi Bădălău: ‘E stricată’

Gabi Bădălău nu a dus lipsă de admiratoare, iar printre cele cu care s-a iubit se numără și Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor. Bădălău și Ramona s-au cuplat în 2010 și au avut o relație timp de doi ani, însă povestea lor de iubire s-a terminat urât.

Ramona Gabor, umilită de soțul infidel al Claudiei Pătrășcanu!

La finalul relației, Gabi Bădălău a avut multe de spus la adresa Ramonei Gabor. Se pare că acesta a prins-o pe sora Monicăi în timp ce mergea să se întâlnească milionarul din Brașov Ioan Neculaie, împreună cu o altă prietenă.

‘Ramona este un subiect închis. Între noi s-a terminat totul, nu mă mai interesează ce face. Dacă mă voi întâlni cu ea pe stradă, o voi saluta şi atât. Nu mai am nimic de luat de la ea, nu vreau nimic de la ea. A ales această cale, iar eu am drumul meu. Am ţinut la ea, dar acum i-am descoperit o altă faţă.

Am fost împreună doi-trei ani, am crezut că se schimbă, dar – vorba lui Meme (n.r. Mihaela Moise) – dacă e stricată… Mă doare sufletul, dar nu mai am puterea să o apăr. Bine că n-am aflat la 34-35 de ani cum e Ramona, când o luam de nevastă şi poate aveam şi copii. Aşa, s-a terminat totul mult mai uşor’, declara Gabi Bădălău pentru Click!

Gabi Bădălău s-a căsătorit cu Claudia Pătrășcanu în 2015, iar acum cei doi sunt în prag de divorț, din cauza infidelităților bărbatului.

Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

 

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR