Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ramona Gabor a împlinit 33 de ani. Cum a petrecut sora Monicăi Gabor în Dubai

Ramona Gabor a împlinit, pe 16 ianuarie, vârsta de 33 de ani. Momentul a fost marcat cu două cine festive. Ramona Gabor a primit cadouri foarte scumpe. Vedeta a fost înconjurată de cei mai apropiați prieteni. Cum și-a sărbătorit vedeta ziua de naștere.

Ramona Gabor trăiește pe picior mare în Dubai! Luxul și opulența sunt nelipsite din fiecare imagine pe care o postează pe rețelele de socializare.

Sora mai mică a Monicăi Gabor și-a sărbătorit ziua de naștere într-un local de fițe din Dubai.

Cum și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai

Sora Monicai Gabor și-a sărbătorit ziua de naștere sâmbăta seara. Vedeta a fost înconjurată de cei mai apropiați prieteni. Ramona Gabor a primit cadouri foarte scumpe, iar momentele le-a împărtășit pe rețelele de socializare.

A doua zi, șatena a participat, alături de prieteni, la o cină festivă mai formală.

Ramona Gabor, femeie de afaceri

Ramona Gabor s-a mutat în Dubai, în urmă cu aproape 10 ani. Vedeta este o femeie de afaceri la aflată încă la început de drum.

Vedeta are o linie de parfumuri deosebite, care se vând la un preț destul de mare. Linia se numește Gabor Prive.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, brenduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum  vreo 2 ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult.

Pe parcurs ideea s-a extins şi am ajuns la 10 parfumuri diferite. Momentan am lansat doar 5 pe piaţă, însă în luna decembrie urmează să lansez încă alte 5 parfumuri. E un proiect foarte special pentru mine”, a declarat Ramona Gabor, exclusiv pentru click.ro.

Monica Gabor a împlinit 34 de ani

Monica Gabor și-a sărbătorit ziua de naștere, pe 08 ianuarie, în America. Vedeta a împlinit 34 de ani și și-a sărbătorit aniversarea în Statele Unite, unde este stabilită de câțiva ani, alături de partenerul său milionar, Mr. Pink, dar și alături de fiul acestuia și fiica sa.

Irinel Columbeanu i-a trimis în dar un exemplar al cărții pe care a lansat-o în luna decembrie a anului trecut. Monica a dezvăluit cadoul primit de la Irinel, iar Irina a publicat o fotografie în care arată că tine cartea în mâini.

 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat