Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ramona Bădescu, declarații despre presupusa despărțire de Fabio Cali: ”Este prima oară când fac Crăciunul în România, cu fiul meu”

Ramona Bădescu a făcut mărturisiri, după ce au apărut zvonuri potrivit cărora s-a separat de tatăl copilului său, Fabio Cali. Actrița a vorbit despre ce se întâmplă între ei și cum va petrece sărbătorile de iarnă.

Ramona Bădescu este una dintre cele mai atrăgătoare actrițe din România, care se poate lăuda cu un fizic de invidiat. Ramona   trăieşte de trei ani de zile o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri, în vârstă de 53 de ani.

Actrița dezvăluia recent că bancherul sicilian Fabio Cali, soțul vedetei, locuiește în Italia din cauza afacerilor. “Cel mai frumos cadou, chiar dacă am primit flori multe, de dimineață am fost surprinsă de un coș imens de flori trimis de Fabio, soțul meu, direct din Italia“, dând naștere unor zvonuri potrivit cărora artista își rește singură copilul.

Ramona Bădescu, despre presupusa despărțire de partenerul ei

Românca a dezvăluit că va petrece Crăciunul alături de tatăl copilului ei, în România, dezmintind zvonurile potrivit cărora cei doi ar fi pe cale să se despartă.

Mai mult, actrița spune că îl va răsfăța pe partenerul ei cu preparate tradiționale românești.

„De Crăciun sunt aici, în România, așadar, și îl aștept pe Fabio să vină din Italia. Sper să ne întâlnim cu bine pentru că acum este destul de delicată situația în Italia, cu COVID-ul, și sunt dificile călătoriile. De Revelion tot în România vom fi! Vom găti preparate tradiționale românești, sarmăluțe, dar o să mănânc doar una, de poftă, nu cinci pentru că am 53 de ani și trebuie să am și mai mare grijă la siluetă. Vreau să fiu în formă pentru fiul meu. Cozonac nu fac pentru că este prea multă treabă și prefer să-l cumpăr, dar pregătesc în schimb multe prăjituri. Nu vom avea paste de Crăciun, ar fi și culmea!

Nu am împodobit încă brăduțul pentru că tradiția la noi în familie este să-l facem pe 24 decembrie, în Ajun de Crăciun. Dacă l-aș face prea din timp până de Crăciun dispare emoția, ajung să mă plictisesc cumva de el și prefer să rezerv acest moment special pentru Ajun, așa cum am procedat de când mă știu”, a mai spus Ramona Bădescu.

 

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ramona Bădescu: ”Este prima oară când fac Crăciunul în România, cu fiul meu”

Ramona Bădescu a mai adăugat că este foarte entuziasmată pentru că petrece Crăciunul pentru prima dată în România.

„Este prima oară când fac Crăciunul în România, cu fiul meu, așa că voi petrece în stil tradițional, cu Ignazio și mama mea. Pentru mine este este, să zic așa, al treilea Crăciun pentru că eu îl număr în funcție de când a venit pe lume băiețelul meu. De când l-am născut pe Ignazio, lumea mea este împărțită în două: înainte și după el. Pe an ce trece Crăciunul este mai interesant pentru că el crește și devine din ce în ce mai interesat de tot ce este în jurul lui. El descoperă și începe să-și dea seama de lucruri, de globuri, de brad – ceea ce este chiar o problemă pentru că trebuie să-i spun mereu „Nu, nu, nu’-, dar eu mi-am dorit să am aceste probleme”, a declarat Ramona Bădescu pentru VIVA!.

Probleme cu greutatea, în copilărie

Puțini sunt cei care știu că vedeta s-a confruntat în trecut cu un complex legat de aspectul fizic. Ramona mărturisea că în copilăria avea probleme cu kilogramele. Astfel, aceasta a făcut mult sport și a ajuns la silueta dorită.

„Mă considerăm grasă, urâtă, făceam duş cu lumina stinsă, pentru că nu îmi suportăm corpul. Nici nu mă uităm în oglindă.  Părinţii mei îmi spuneau că mănânc prea mult… Acum, fac sport, mănânc legume, fac yoga, pilates, mă hrănesc cu lucruri cât mai natural. Am muncit mult că să ajung unde sunt acum. Încă lupt. Îmi impun reguli stricte, începând cu stilul alimentar. Nu mă îmbăt, dar un pahar de vin roşu se află mereu pe masă mea”, povestește Ramona Bădescu, cea care le-a intrat italienilor la inimă încă din 1989.

Actița spune că evita alimentele dăunătoare pentru siluetă și consumă doar ocazional carne.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR