Categorii: Monden Vedete internationale Vedete Romania

Raluca Zenga a împlinit 37 de ani! Ce cadou a primit de la soțul ei

Raluca Zenga a împlinit 37 de ani! Blondina a celebrat în Dubai, acolo unde locuiește, împreună cu prietenele sale apropiate și cu cei doi copii.

Soția lui Walter Zenga și-a sărbătorit recent ziua de naștere. Raluca a primit, pe lângă cadouri, nu mai puțin de patru torturi și a petrecut alături de prietenele sale din Dubai.

Raluca Zenga a împlinit 37 de ani

Deși Walter era plecat în Italia, blondina i-a avut lângă ea pe Walter Junior și Samira, cei doi copii pe care îi are antrenorul. Cu toate că a fost absent, antrenorul i-a făcut un cadou special, o brătară de la renumitul brand Chopard și o pereche de cercei cu steluțe, simbolul său favorit. 

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„A fost o zi de naştere pe care mi-o voi aminti cu drag! Prietenele mele m-au sărbatorit mai multe zile la rând, am avut 4 torturi şi m-am bucurat de fiecare în parte, pentru că ador dulciurile, iar ciocolata este preferata mea. O să sărbătoresc şi cu soţul meu când vine în Dubai. Acum este cu treabă în Italia, dar mi-a ldăruit deja cadoul, o să îl văd live când vine acasă. Copiii mi-au fost alături ca de obicei, am ieşit cu ei la masă şi ne-am bucurat împreună. E atât de frumos în Dubai, încat aproape orice zi e ca o sărbătoare!”, a mărturisit Raluca pentru OK! Magazine. 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”