Categorii: Monden Vedete Romania

Raluca Tănase, dezvăluiri din viața sentimentală. ”În cea mai recentă relație am fost înșelată”

Cântăreața Raluca Tănase, de la trupa Bambi,  a făcut dezvăluiri din viața sa sentimentală. Artista  și-a deschis sufletul la o emisiune de televiziune de la postul de televiziune Kanal D. Vedeta a mărturisit că a fost înșelată în dragoste. ”În cea mai recentă relație am fost înșelată”, a declarat cântăreața Raluca Tănase.

Cântăreața Raluca Tănase, în vârstă de 35 de ani, nu prea are noroc în dragoste.

Artista de la trupa Bambi a fost prezentă la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut dezvăluiri despree viața sa sentmentală.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Raluca Tănase, dezvăluiri din viața sentimentală. ”Am avut o singură relație matură în viața mea. În rest, nu cred că am iubit”

Cea mai recentă relația a Ralucăi Tănase a fost cu un avocat pe nume Emil, însă aceasta nu a rezistat probei timpului. Artista a explicat care a fost motivul separării dintre ei. „În cea mai recentă relație am fost înșelată. Am suferit foarte mult. Am avut o singură relație matură în viața mea. În rest, nu cred că am iubit. M-am redescoperit de când nu mai am această relație. Această relație mă acoperea. Nu accept să fiu înșelată într-o relație. Nu spun des te iubesc, nici măcar mamei mele”, a declarat Raluca Tănase, potrivit click.ro.

Raluca Tănase a vorbit și despre relația de patru ani pe care a avut-o, în urmă cu ani, cu fostul fotbalist Nicolae Mitea. “A fost o relație copilărească. A fost prima mea relație, aveam doar 18 ani când am fost împreună. Eram doi copii ce se descopereau pe ei. Ne-am maturizat diferit, la final eu îmi doream lucruri diferite. Sunt temperamentală în relații, sunt posesivă, sunt geloasă. Am fost foarte expusă când am fost cu Nicolae Mitea”, a mai dezvăluit Raluca Tănase.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat