Categorii: Monden Vedete Romania

Raluca Lăzăruț, primul interviu după 5 ani de când a părăsit România! Cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare tv

În 2015, Raluca Lăzăruț a decis să părăsească definitiv România și să se mute în America. Fosta prezentatoare tv are o viață lipsită de griji și îi merge excelent pe toate planurile.

Fosta prezentatoare tv s-a măritat între timp și și-a întemeiat o familie. Ea avea de mai mulți ani o relație cu un afacerist român care locuia deja în SUA.

Raluca Lăzăruț, primul interviu după 5 ani de când a părăsit România!

În prezent, Raluca Lăzăruț locuiește la Chicago. Ea a vorbit în cadrul unui interviu pentru VIVA despre viața departe de România, dar și despre job-ul său.

‘Ideea e că, după ce m-am mutat în America, nu m-am zbătut nicio clipă să continui în televiziune – cred că mi-au ajuns cei 11 ani –, adică puteam să iau un internship la o televiziune de aici, să ajung să iau un entry level job și, efectiv, să o iau de la capăt cu totul.

Karina Pavăl & iubi, apariție spectaculoasă în Floreasca. Moștenitoarea imperiului Dedeman este, cu adevărat, adorabilă. Părinții ei au o avere de 3...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Poate ajungeam pe la 55 de ani pe sticlă (râde)… sau poate niciodată, dar rămâneam într-un mediu cunoscut, că doar a fost singura meserie pe care am avut-o vreodată. În schimb, m-am zbătut să-mi găsesc un agent, după ce-am testat industria și mi-am dat seama că, fără unul, nu poți să ai decât un hobby în industria asta. 

Am început să lucrez, dar a durat aproape un an de zile până când am reușit să produc destul content pentru a-mi putea face acest CV video, necesar ca să pot trece la pasul următor. În tot acest timp, am făcut și o școală de actorie pe programul Meisner, și un curs intensiv cu o actriță în vârstă, foarte cunoscută în industrie, Brenda Pickleman, care mi-a devenit și mentor ulterior, o tipă extraordinară’, a dezvăluit bruneta.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”