Categorii: Monden Vedete Romania

Puya a revenit în Sălăjan, dar și-a cumpărat o casă la țară

Puya a revenit în Sălăjan, cartierul unde a copilărit, dar și-a cumpărat recent și o casă la țară. Artistul a vorbit, într-un interviu, despre planurile de viitor. 

Tată de trei fete, Puya a dorit să le arate și copiilor săi frumusețea traiului la țară și să le insufle valorile transmise de bunici, din moși-strămoși. Astfel, artistul a decis să cumpere o casă bătrânească într-un sat, deși în prezent locuiește în Sălăjan, la bloc. Fostul membru al trupei La Familia a povestit că, după mai mulți ani în care a locuit în apropiere de Capitală, a decis să revină în cartierul unde a copilărit. 

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, se va ocupa personal de recondiționarea casei și plănuiește să le ofere și altor oameni ocazia de a trăi câteva zile la țară. 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Casa este din lut și așa o să rămână. Vreau să le arăt orășenilor și țăranilor veniți pe la oraș că nu tot ce este vechi este și prost și ce e nou e bun. Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiționale, un pic aranjate, te țin 100 de ani și costă foarte puțin în comparație cu noutățile în materie de construcții. Vreau să demonstrez că nu e musai să te bagi dator 30 de ani că să-ți iei 40 mp în București. Poți să stai liniștit la țară într-o casă de maxim 25.000 de euro, cu cât spațiu vrei. Am făcut-o din mândrie națională, dacă vrei.”, a povestit rapper-ul, pentru Pro TV. 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat