Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Problemele cu care s-a confruntat Alina Eremia. ”Mă umpleam de bube din cap până în picioare”

Cântăreața Alina Eremia, în vârstă de 28 de ani, a explicat că s-a confruntat cu diverse probleme din cauza stresului, dar și a presiunii pe care a pus-o pe ea. ”Mă umpleam de bube din cap până în picioare”, a mărturisit Alin a Eremia în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, la care a fost prezentă de curând.

Alina Eremia a vorbit deschis despre unele probleme cu care s-a confruntat din cauza criticilor, a stresului și a presiunii pe care a pus-o pe ea de-a lungul timpului. Artista a dat detalii în acest sens la podcastul realizat de Damian Drăghici.

”Trăiam cumva în acea părere, opinie pe care o exprimau diverși oameni. Pe urmă mi-am dat seama că faceam cea mai mare prostie și că n-o să mai apuc să fac nimic.(…) Ok, nu sunt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă, nici cea mai talentată… dar dacă trăiești într-o frustare permanentă, nu mai faci nimic”, a declarat vedeta, notează click.ro.

Problemele cu care s-a confruntat Alina Eremia. ”Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală”

„E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva, este extrem de greu să apreciezi calitățile cuiva. Sunt oameni care se ascund în spatele unui ecran”, a mai spus cântăreața.

Alina Eremia a dezvăluit cum a a ajuns să facă urticarie din cauza presiunii pe care a pus-o pe ea: „Sunt un om care vrea să facă și face, dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic, te lași de tot și te retragi, gata. Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală, la modul că mă umpleam de bube din cap până în picioare”.

Șoseaua din România pe care mulți turiști o consideră mai frumoasă decât Transalpina și Transfăgărășanul
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Cu cine se iubește Alina Eremia

De cinci ani, cântăreața Alina Eremia are o relație cu Edi Barbu, însă vedeta a fost extrem de discretă în ceea ce privește relația lor, preferând să-l țină pe acesta departe de ochii lumii. Despre Edi Barbu nu se știu multe lucruri, ci doar că deține o funcție de conducere într-o corporație și îi place la nebunie să meargă la sala de sport. De altfel, la sală a și cunoscut-o Edi pe Alina Eremia, conform protv.ro.

 

Cei doi locuiesc de ceva vreme împreună, iar Alina Eremia i-a dedicate deja câteva piese iubitului. În octombrie 2020, artista a lansat videoclipul piesei “Noi”, unde apare și iubitul ei, Edi Barbu.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?