Categorii: Monden Vedete Romania

Problema de sănătate cu care i-a dat bătăi de cap Ștefaniei. ”Simțeam efectiv că îmi iau ochii foc”

Ștefania, iubita lui Speak, s-a confruntat cu o problemă care i-a dat mari bătăi de cap. Artista a avut probleme la ochi din cauza unei alergii.

După ce s-a întors din vacanța de la mare, Ștefania, iubita luib Speak, a avut probleme de sănătate. Aceasta le-a povestit fanilor din mediul online ce simptome a avut.

„Astăzi m-am trezit cu ochii foarte sensibili și pe parcursul zilei s-a tot agravat situația cu ochii mei. Mi s-au înroșit din ce în ce mai tare. Au început să lăcrimeze foarte rău și mă usturau. […] Mă trezesc dimineața extrem de răgușită, îmi mai revin cumva pe parcursul zilei, dar nu-mi trece de tot”, a explicat Ștefania, potrivit spynews.ro.

Ulterior, artista și-a dat seama că e vorba de o alergie, se pare la ambrozie, conform sursei citate, și a luat un tratament care i-a ameliorat starea.

„Mă bucur că mi s-a mai liniștit senzația de usturime a ochilor și nu-mi mai lăcrimează chiar atât de tare, pentru că simțeam efectiv că îmi iau ochii foc”, a mai spus Ștefania.

Cea mai mare provocare pentru Speak și Ștefania la ”Asia Express”

Mega-surpriză! Cine e călugărul care l-a însoțit pe Gigi Becali l-a meciul cu CFR Cluj. Nimeni nu l-a recunoscut
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Speak și Ștefania au vorbit despre cea mai mare provocare de care au avut parte pe parcursul participării la show-ul ”Asia Express”, de la Antena 1.

Speak și iubita lui, Ștefania, au participat împreună la cel de-al treilea sezon al show-ului ”Asia Express. Cei doi au ajuns până în finală, unde au fost învinși de echipa formată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Speak și Ștefania au explicat, într-un interviu pentru revista Unica, care a fost cea mai mare provocare pentru ei pe durata competiției.

„Să cerșesc orice. Creierul nostru nu a fost educat să cerșească. Este îngrozitor”, a declarat Ștefania.

„Eu nu am avut nicio problemă”, a spus și Speak, care a recunoscut, însă, că iubita sa i-a făcut viața mai ușoară pentru că „cerșea, îmi ușura mie treaba și nu muream de foame”.

FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a făcut doi copii
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?