Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete internationale

Prințesa Maria de Liechtenstein a decedat! Avea 81 de ani și suferise un atac cerebral

Doliu imens în familia regală a Liechtensteinului! Prinţesa Maria, soţia Principelui de Liechtenstein Hans-Adam al II-lea, a murit sâmbătă, 21 august, la vârsta de 81 de ani. Ea suferise și un atac cerebral în urmă cu câteva zile. 

Prințesa Maria de Liechtenstein a decedat!

Prințesa Maria de Liechtenstein a decedat! Ea s-a stins din viață la spital, conform anunțului făcut de Casa de Liechtenstein într-un comunicat, relatează AFP.

Prințesa Maria de Liechtenstein s-a retras din viața publică din Liechtenstein, alături de soțul ei. Principele Hans-Adam al II-lea, care a preluat regenţa în 1989, a încredinţat în 2004 gestionarea afacerilor principatului fiului său cel mare, Prinţul Alois.

Prințul Philip a murit la 99 de ani

Prinţul Philip a decedat la începutul acestui an! Anunțul decesului ducelui de Edimborgh a fost făcut de Casa Regală Britanică, vineri la prânz (9 aprilie 2021).

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a murit în pace în această dimineață la Castelul Windsor”, potrivit declarației Palatului Buckingham, postată pe contul de Instagram, The Royal Family.

În ultima an, Prințul Philip s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. El fusese internat în spital pe 16 februarie, după ce s-a simțit rău. Soțul Reginei Elisabeta a petrecut o lună în spital și a suferit o operație pentru o afecțiune cardiacă pe care o avea mai demult, scrie BBC.

După externare, Prințul Philip s-a întors la Castelul Windsor, unde locuia alături de partenera lui încă de la începutul pandemiei de coronavirus.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat