Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Prima reacție a lui Emil Rengle, după ce Cătălin Zmărăndescu a spus că i-a făcut avansuri. ”Ție îți e dor de mine, băiatule”

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu continuă să-și arunce săgeți otrăvitoare, chiar dacă se află în afara competiției. ”Ce acuzații îmi aduci Cătălin! Ție îți e dor de mine, băiatule. Hai că ne stă chiar drăguț unul lângă altul”, a răspuns coregraful.

Emil Rengle a oferit prima reacție după ce Cătălin Zmărăndescu a afirmat că dansatorul i-a făcut avansuri, la „Survivor România”. Fostul concurent de la Faimoși i-a dat replica fostului coechipier.

Emil Rengle a negat că s-ar fi dat la fostul luptător și spune că i-a făcut complimente lui Zmărăndescu, însă într-un alt context, în care fostul lui coleg de echipă a slăbit și arată mai bine.

Prima reacție a lui Emil Rengle, după ce Cătălin Zmărăndescu a spus că i-a făcut avansuri

„Măi, Cătălin… ce susții tu aici? Hai că ne stă chiar drăguț unul lângă altul, un fel de David și Goliat. Mamă, ce acuzații îmi aduci Cătălin! Ție îți e dor de mine, băiatule. Cu cât mai multe articole văd, cu atât îmi place mai mult de noi unul lângă altul. Și da… niciodată nu știi când glumesc sau când sunt serios.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

OK! După ce a slăbit, Cătălin chiar a devenit hot și l-am complimentat. I-am zis că e hot, însă de la complimente până la a face avansuri este mult. Mulți bărbați nu sunt obișnuiți să primească complimente de la alți bărbați. Nu-mi pasă cum reacționează lumea! Dacă complimentezi pe cineva o fac pentru mine, o fac pentru că îmi place ce văd”, a spus Emil Rengle pe una dintre rețelele de socializare.

Emil Rengle, despre orientarea sexuală

Faimosul din Republica Dominicană a dezvăluit recent detalii neștiute legate de orientarea lui sexuală. Coregraful dezvăluia, pe YouTube, că este bisexual, adică e atras atât de femei, cât și de bărbați.

„Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt. Sper să mă iubiţi în continuare pentru persoana care sunt şi să nu vă schimbaţi opinia despre mine doar pentru că sunt diferit faţă de voi. Vine o perioadă în viaţă când dai de tine şi nu mai vrei să fugi. Să te descoperi ca o persoană gay şi să te descoperi ca o persoană diferită în România este greu de purtat. Nu eşti ca toţi ceilalţi.”, spunea Emil Rengle în 2018, pe canalul său de YouTube.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat