Categorii: Știri Stiri externe Viral

Premoniția femeii ucise în busculada din Seul. “Când pleci, nimic nu pleacă cu tine”

O femeie care a fost ucisă într-o busculada tragică în timpul unei sărbători de Halloween din Seul împărtășise o postare cu doar câteva săptămâni înainte de a muri.

Grace Rached, în vârstă de 23 de ani, o producătoare din Sydney, s-a numărat printre cele 153 de persoane ucise în accidentul de groază de sâmbătă seara.

Femeia care călătorea în întreaga lume împărtășise anterior un clip pe TikTok în care spunea “Când pleci, nimic nu pleacă cu tine. Așa că poți la fel de bine să te bucuri de timpul petrecut aici”, transmite The Sun. 

“Ce am învățat în cei aproape 24 de ani de viață”

Mesajul înfiorător a fost postat în august, într-un videoclip intitulat “Ce am învățat în cei aproape 24 de ani de viață”.

Grace, îmbrăcată ca Audrey Hepburn, se bucura de o seară în cartierul Itaewon împreună cu prietenii ei, când a avut loc tragedia.

“Oamenii cântau, filmau și râdeau în timp ce prietenii mei mureau”

Femeia a fost zdrobită de o mulțime de oameni, potrivit prietenului ei, Nathan Taverniti.

Într-un videoclip TikTok sfâșietor, Nathan a descris cum “a fost acolo când ea a spus că nu mai poate respira”.

El a spus: “Nu a fost nicio debandadă. A fost o zdrobire lentă și agonizantă. Prietenii mei erau striviți în fața mea și nu puteam face nimic în privința asta.

Această zdrobire nu a fost cauzată de oameni beți. A fost o lipsă de planificare din partea forțelor de poliție și a serviciilor de urgență și nimeni nu a fost dispus să ajute.

Am privit cum oamenii cântau, filmau și râdeau în timp ce prietenii mei mureau, împreună cu mulți alți oameni.

Nimeni nu făcea nimic pentru a determina mulțimea să se oprească”.”

Familia lui Grace a spus că “frumoasa lor Grace” era “sufletul petrecerii”.

“Ne lipsește superbul nostru înger Grace, care a luminat o cameră cu zâmbetul ei contagios. Grace îi făcea întotdeauna pe ceilalți să se simtă importanți, iar bunătatea ei a lăsat o impresie asupra tuturor celor pe care i-a întâlnit”, au spus ei.

“Lui Grace i-a păsat întotdeauna de ceilalți și a fost iubită de toți”.

Producătorul executiv al Electriclime Films, Shahn Devendran, a declarat pentru Daily Mail Australia: “Aceasta este o veste cu adevărat devastatoare. Grace a fost o persoană amuzantă, prietenoasă, bună la suflet și pasionată, căreia îi plăcea să facă filme și să îi facă pe oameni să râdă. Va fi profund regretată de numeroșii ei prieteni și familie, precum și de familia ei de aici, de la Electriclime Films.”

Cel puțin 153 de persoane au fost ucise și alte 82 au fost rănite în uriașa debandadă din Coreea de Sud.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Autoritățile au declarat că printre cei morți se numără cel puțin 22 de străini din China, Iran, Rusia, Franța, SUA, Australia, Uzbekistan, Vietnam, Kazahstan, Austria, Sri Lanka, Thailanda și Norvegia.

Printre victime se numără și studentul american Steven Blesi, în vârstă de 20 de ani, care se afla la Seul în prima sa “mare aventură”.
Tatăl său îngrijorat, Steve, l-a sunat și i-a trimis frenetic SMS-uri fiului său de 20 de ani după ce a aflat vestea zdrobirii – doar pentru ca în cele din urmă un ofițer de poliție să răspundă la telefon.

Anne Gieske, o studentă americană în vârstă de 20 de ani, se numără, de asemenea, printre cei care au murit în accident.

Tatăl ei, Dan, a declarat pentru NBC News că familia a fost “complet devastată și cu inima frântă” de pierderea fiicei lor – descriind-o ca fiind “o lumină strălucitoare iubită de toți”.

Choi Boseong, în vârstă de 24 de ani, petrecuse cu doi prieteni de ziua sa de naștere când a fost prins în busculadă și a murit.
Potrivit New York Post, prietenii săi au sunat-o pe prietena sa din SUA după ce și-au dat seama că a dispărut.

Oamenii au inundat străzile capitalei sud-coreene pentru a sărbători primul Halloween fără restricții de la Covid.

Dar sărbătorile s-au transformat în tragedie după ce petrecăreții au rămas blocați și se chinuiau să respire.

Localurile din întreaga țară au decis să oprească evenimentele cu tematică de Halloween, în timp ce președintele țării, Yoon Suk-yeol, a declarat o perioadă de doliu național, descriind zdrobirea ca fiind “cu adevărat tragică”.

 

 

 

 

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR