Categorii: Știri Stiri externe Viral

Poliția rusă i-a arestat “brutal” pe proprietarii de mașini occidentale scumpe. Un senator a cerut ca bărbații să fie trimiși în armată

Poliția rusă i-a reținut pe proprietarii de mașini occidentale scumpe, printre acestea se numără Lamborghini, Porsche și Ferrari, în cadrul unui miting neoficial la care se plătesc bilete de până la 4.200 de lire sterline. Un senator pro-Putin a cerut ca bărbații să fie trimiși să ia parte la operațiunea militară.

Poliția rusă i-a reținut brutal pe proprietarii “bogați și de succes” de mașini occidentale scumpe care au defilat prin Moscova.

Șoferii bogați au fost luați cu asalt de polițiști pentru că și-au etalat vehiculele străine pe străzile Moscovei, în timp ce un număr mare de soldați ruși mor în războiul din Ucraina, potrivit bloomberg.com.

Poliția rusă arestează “brutal” proprietarii de mașini occidentale scumpe

Un senator pro-Putin a cerut ca bărbații să fie trimiși să ia parte la operațiunea militară, în timp ce zeci de proprietari de mașini au fost reținuți de poliția înarmată și mașinile lor au fost confiscate pentru verificări.

Biletele pentru raliul de elită, la care participă aproximativ 170 de Lamborghini, Rolls-Royce Phantoms, Ferrari, Porsche, Hummer H1, Chevrolet Corvette C8, Audi RS5 și Bentley Continental GT II, costă până la 4.200 de lire sterline, care includ un mic dejun și o petrecere.

Vladimir Putin este împotriva milionarilor ruși care își afișează ostentativ bogățiile

Șoferii intenționau să defileze cu mașinile lor în centrul Moscovei cu abțibilduri “Rich and Successful”. Cu toate acestea, poliția a susținut că nu exista nicio autorizație pentru acest raliu neoficial și a luat rapid măsuri pentru a-l închide.

Se știe că Vladimir Putin este împotriva milionarilor ruși care își afișează ostentativ bogățiile în fața maselor. El a spus la un moment dat: “În perioada sovietică, unii oameni obișnuiau să își etaleze bogăția implantându-și dinți de aur, în mod ideal dinți din față, pentru a demonstra mărimea averii lor. Lamborghini și alte jucării scumpe sunt exact acei dinți de aur.”

Un grup de oligarhi a devenit uimitor de bogat sub conducerea lui Putin – totuși, acesta consideră că nu ar trebui să își etaleze bogățiile.

Problema este și mai acută acum, când economia Rusiei, aflată în dificultate, este afectată de sancțiunile occidentale.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Unul dintre cei capturați de poliție a fost Oscar Liksutov, în vârstă de 17 ani, fiul lui Maksim Liksutov, șeful Departamentului de Transport din Moscova. El nu a fost reținut, ci escortat la locuința înaltului oficial al orașului.

Organizatorul mitingului, Alexei Khitrov, un milionar în vârstă de 28 de ani care deține criptomonede, a declarat: “Scopul acestui eveniment este de a aduna toți proprietarii de mașini de elită și de a crea o atmosferă de relaționare. Când poliția a intervenit “am crezut că este o glumă”, a spus el. El s-a întrebat cine a ordonat represiunea și de ce, susținând că autoritățile au fost informate în prealabil.

O sursă din cadrul forțelor de ordine a declarat pentru TASS: “În prezent, unii dintre participanți au fost identificați. Aceștia vor fi duși la poliție pentru investigații”.

Senatorul rus Mihail Dzhabarov a cerut “pedepsirea” celor care au defilat cu mașinile lor occidentale.

“Ei ar trebui să fie chemați să ajute armata”, a cerut el. “Ei ar fi inutili pentru a lupta pe front”, a spus el. “Dar ei sunt foarte capabili să ajute ca infirmieri în spitalele militare”.

Unul dintre cei reținuți a fost politicianul rus Alexander Donskoy, fost primar al orașului Arkhangelsk, care s-a mai confruntat cu probleme pentru că a condus Ferrari-ul său în jurul unui centru comercial din Moscova.

Patriarhul ortodox Kirill a condamnat, de asemenea, acțiunile tinerilor din Rusia pentru mașinile lor occidentale strălucitoare.

“Dacă aceia dintre oamenii noștri care au mulți bani și-ar face griji nu doar pentru numărul de cai putere de sub capota lor și pentru numărul de etaje din casele lor, ci și pentru ceea ce cred cei de lângă ei, atunci atmosfera psihologică din țara noastră ar fi mult mai bună”, a spus el.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR