Categorii: Știri Stiri externe Viral

Poliția care îl vânează pe fiul lui El Chapo, mai aproape de arestarea acestuia

Ovidio Guzmán Salazar, fiul celebrului lider al cartelului și rege al cocainei El Chapo, a avut convorbiri interceptate de polițiști. Acum sunt tot mai aproape de arestare. Într-o înregistrare, o voce ordonă o întârziere înainte de livrarea de “perico” – despre care se crede că înseamnă cocaină – către un vas de croazieră din cauza prezenței polițiștilor.

Polițiștii se apropie de localizarea fiului celebrului lord al drogurilor El Chapo, după ce au aflat numele de cod al acestuia din convorbirile telefonice interceptate.

Ofițerii Secretariatului Național de Apărare au deturnat comunicații între membrii sângerosului cartel Sinaloa, în care au vorbit despre celebrul fiu al lui Chapo Guzmán, Ovidio Guzmán Salazar, transmite dailystar.co.uk.

Poliția care îl vânează pe fiul lui El Chapo, mai aproape de arestarea celebrului lord al drogurilor

Documentele scurse de Guacamaya Hackers arată că membrii bandei se refereau la Ovidio Guzmán, în vârstă de 32 de ani, drept “șoarecele” și “bătrânul”, în încercarea de a fi discreți.

Comunicațiile radio arată că cartelul, aflat la acea vreme în Sierra de Sinaloa, în Mexic, discută despre planurile lui Ovidio Guzmán de a se întâlni cu o persoană neidentificată.

Membrii cartelului își jură loialitate față de șeful lor

Potrivit rapoartelor locale, referirea la “bătrân” este o poreclă obișnuită folosită de carteluri pentru a indica cine este șeful zonei.

Prin urmare, este probabil ca terenul din jurul Los Chapitos să se afle sub controlul lui Ovidio și al clanului său de conspiratori criminali brutali – un indiciu cheie care i-ar putea conduce pe polițiști la arestarea sa.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În alte conversații înregistrate, membrii cartelului își jură loialitate față de șeful lor, unul dintre ei spunând că este “la dispoziția” lui “El Raton”, care se traduce prin “șoarecele”.

Fascinantele interceptări audio au arătat, de asemenea, că respectivul cartel discută despre mișcările oficialilor, inclusiv ale armatei și ale Gărzii Naționale, numiți “șoimi” în timpul convorbirilor.

Într-o înregistrare, o voce ordonă o întârziere înainte de livrarea de “perico” – despre care se crede că înseamnă cocaină – către un vas de croazieră din cauza prezenței polițiștilor.

O voce răspunde: “Te-am auzit, încarcă și șterge biroul” – o posibilă referire la ștergerea dovezilor de la comunicațiile lor principale.

Ovidio Guzmán Salazar este în continuare căutat de poliție pentru implicarea sa în presupusul trafic de droguri și în activități de cartel.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR