Categorii: Știri Stiri externe Viral

Piqué: motivele pentru care fostul fotbalist ar fi avut o ceartă aprigă cu Shakira după Crăciun

Gerard Piqué și Shakira s-ar fi certat cu câteva zile înainte ca cântăreața să părăsească Barcelona împreună cu copiii ei pentru a începe o nouă viață în Miami. Presupusa trădare a cântăreței columbiene l-ar fi enervat pe Piqué, care s-a certat puternic cu ea și și-a exprimat refuzul de a-i lăsa pe copii să părăsească Barcelona fără să asiste la parada celor trei magi. “Lucru care l-a indignat pe Piqué, având în vedere că copiii săi au sărbătorit întotdeauna tradiția celor trei magi”, au dezvăluit jurnaliștii de la Mamarazzis.

La 4 iunie 2022, Shakira și Gerard Piqué și-au anunțat despărțirea, pe fondul zvonurilor privind presupusa infidelitate a fotbalistului de atunci de la FC Barcelona.

Piqué ar fi înșelat-o pe Shakira cu Clara Chía Martí, o tânără de 23 de ani, care este în prezent partenera sa sentimentală, potrivit mai multor media catalane.

Piqué: motivele pentru care fostul fotbalist ar fi avut o ceartă aprigă cu Shakira după Crăciun

Din acel moment, cei doi au început o bătălie pentru custodia copiilor lor, Milan și Sasha, până când s-a ajuns la un acord pentru ca cei doi minori să se mute la Miami cu cântăreața columbiană.

Tocmai când părea că problemele s-au terminat, Shakira și Piqué au fost implicați într-o ceartă aprigă la doar câteva zile după Crăciun.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cele două celebrități s-au certat aprig

Potrivit emisiunii Mamarazzis, cele două celebrități s-au certat aprig în legătură cu data la care Milan și Sasha vor părăsi Barcelona pentru a se muta definitiv la Miami.

Shakira și-ar lua cei doi copii cu Piqué după Ziua Regilor, însă data acestei sărbători nu coincide în Statele Unite și Spania.

În Spania, data celor trei magi este 6 ianuarie, dar în SUA această sărbătoare are alte date, așa că Shakira ar fi profitat de ocazie pentru a-și lua copiii mai devreme, deoarece pe 5 ianuarie aceștia vor începe cursurile la noua lor școală din Miami.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat