Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Pierce Brosnan, despre gluma care l-a costat rolul din ‘Batman’: “A fost o prostie”

Actorul hollywoodian Pierce Brosnan, care a trecut fără probleme de la succesul de la televiziune la celebritatea cinematografică, a dezvăluit un obstacol în cariera sa actoricească de succes în care, crede el, un comentariu întâmplător l-ar fi putut costa un rol uriaș. “Îmi amintesc că i-am spus ceva stupid lui Tim Burton”.

Potrivit Deadline, Brosnan era deja o vedetă consacrată atunci când a dat o audiție pentru rolul lui Batman în filmul regizat de Tim Burton. În timpul recentei sale apariții la “The Tonight Show”, actorul a dezvăluit că a crezut că o glumă l-ar fi costat să obțină rolul.

Actorul Pierce Brosnan se poate lăuda cu o carieră de succes pe marele ecran. Cu toate acestea, el nu va putea spune niciodată că a îmbrăcat costumul lui Batman în film. Și totul din cauza unei fraze nefericite pe care i-a transmis-o regizorului filmului, Tim Burton, după cum a dezvăluit în cadrul emisiunii “The Tonight Show” cu Jimmy Fallon, transmite etonline.com.

Pierce Brosnan, despre gluma care l-a costat rolul din ‘Batman’

Fraza lui Pierce Brosnan, cu referire la costumele omului-liliac, unul dintre cei mai cunoscuți supereroi din universul DC, a fost următoarea: “Îmi amintesc că i-am spus ceva stupid lui Tim Burton. Am spus că nu pot înțelege de ce cineva ar purta chiloții în afara pantalonilor”.

Se pare că Tim Burton nu a fost convins de seriozitatea cu care Pierce Brosnan și-ar fi asumat rolul. Filmul a fost lansat în cele din urmă în 1989 și a avut o distribuție de actori de top: Michael Keaton în rolul lui Batman, Jack Nickolson în rolul lui Joker și Kim Basinger în rolul unui reporter.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Pierce Brosnan a primit rolul agentului secret 007

Bugetul filmului a fost de 35 de milioane de dolari și a avut un succes uriaș de box-office, cu încasări de peste zece ori mai mari, ajungând la 411 milioane de dolari. Performanța filmului a determinat realizarea unei continuări în 1992, cu Michael Keaton în rolul principal.

“Poftim, cel mai bun om a primit rolul”, a reflectat Pierce Brosnan, care în schimb a ajuns să joace rolul agentului secret 007 James Bond, pe un ton relaxat, sub privirea atentă a lui Jimmy Fallon.

Conform Deadline, deși Brosnan a ratat rolul lui Batman, lucrurile nu au mers prea rău nici pentru el – în schimb, l-a primit pe James Bond, un rol pe care l-a jucat în total de patru ori între 1995 și 2002 și în care – pentru unii – rămâne cel mai bun 007.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important