Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Pierce Brosnan, despre gluma care l-a costat rolul din ‘Batman’: “A fost o prostie”

Actorul hollywoodian Pierce Brosnan, care a trecut fără probleme de la succesul de la televiziune la celebritatea cinematografică, a dezvăluit un obstacol în cariera sa actoricească de succes în care, crede el, un comentariu întâmplător l-ar fi putut costa un rol uriaș. “Îmi amintesc că i-am spus ceva stupid lui Tim Burton”.

Potrivit Deadline, Brosnan era deja o vedetă consacrată atunci când a dat o audiție pentru rolul lui Batman în filmul regizat de Tim Burton. În timpul recentei sale apariții la “The Tonight Show”, actorul a dezvăluit că a crezut că o glumă l-ar fi costat să obțină rolul.

Actorul Pierce Brosnan se poate lăuda cu o carieră de succes pe marele ecran. Cu toate acestea, el nu va putea spune niciodată că a îmbrăcat costumul lui Batman în film. Și totul din cauza unei fraze nefericite pe care i-a transmis-o regizorului filmului, Tim Burton, după cum a dezvăluit în cadrul emisiunii “The Tonight Show” cu Jimmy Fallon, transmite etonline.com.

Pierce Brosnan, despre gluma care l-a costat rolul din ‘Batman’

Fraza lui Pierce Brosnan, cu referire la costumele omului-liliac, unul dintre cei mai cunoscuți supereroi din universul DC, a fost următoarea: “Îmi amintesc că i-am spus ceva stupid lui Tim Burton. Am spus că nu pot înțelege de ce cineva ar purta chiloții în afara pantalonilor”.

Se pare că Tim Burton nu a fost convins de seriozitatea cu care Pierce Brosnan și-ar fi asumat rolul. Filmul a fost lansat în cele din urmă în 1989 și a avut o distribuție de actori de top: Michael Keaton în rolul lui Batman, Jack Nickolson în rolul lui Joker și Kim Basinger în rolul unui reporter.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Pierce Brosnan a primit rolul agentului secret 007

Bugetul filmului a fost de 35 de milioane de dolari și a avut un succes uriaș de box-office, cu încasări de peste zece ori mai mari, ajungând la 411 milioane de dolari. Performanța filmului a determinat realizarea unei continuări în 1992, cu Michael Keaton în rolul principal.

“Poftim, cel mai bun om a primit rolul”, a reflectat Pierce Brosnan, care în schimb a ajuns să joace rolul agentului secret 007 James Bond, pe un ton relaxat, sub privirea atentă a lui Jimmy Fallon.

Conform Deadline, deși Brosnan a ratat rolul lui Batman, lucrurile nu au mers prea rău nici pentru el – în schimb, l-a primit pe James Bond, un rol pe care l-a jucat în total de patru ori între 1995 și 2002 și în care – pentru unii – rămâne cel mai bun 007.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important