Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Pensia uriașă pe care o încasează Ion Țiriac! E incredibil ce a făcut cu sumele exorbitante în ultimii 20 de ani

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați oameni din România, însă puțini știu că omul de afaceri încasează și o pensie uriașă lunar!

Ion Țiriac a fost timp de 20 de ani ofițer în Ministerul de Interne! După ce s-a pensionat, el a încasat o pensie specială de care nu s-a atins nici până în ziua de astăzi.

Afaceristul de 81 de ani a vorbit rareori despre suma pe care o încasează lunar ca și pensionar. Conform playsport.ro, retragerea în grad de colonel îi aduce lunar lui Ion Țiriac între 10.000 – 12.000 de lei.

Ce pensie specială are Ion Țiriac

Cu toate că nu este o sumă de neglijat, Ion Țiriac a dezvăluit că nu și-a mai ridicat pensia din 1999, iar sumele de bani s-au strâns într-un cont bancar.

De la ce s-ar fi infectat Florin Piersic, de fapt. Amputarea piciorului, decizia drastică a medicilor: 'Este gravă starea lui'
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

‘Fraților, cu tot respectul pentru pensionari, aud treaba asta cu pensiile de 20 de ani! Dacă s-au mărit pensiile de 20 de ani, înseamnă că oamenii ăștia sunt miliardari. De unde mărești pensiile? Despre ce vorbești dumneata? Matale spui că le mărești cu 14%. Spune-mi și mie: în 10 ani, de unde iei acești 14%?

Când a fost François Mitterrand (n.a – președinte socialist al Franței, în funcție între 1981 și 1995), el a adus vârsta de pensionare în Franța la 60 de ani. Când a venit Sarkozy președinte, a spus: «Ce au făcut socialiștii e în regulă, dar noi în 25 de ani suntem faliți! Nu avem cum să facem treaba asta». Și a dat-o înapoi la 65 sau la 67 de ani.

Și acum vin înapoi și spun: unde, cum? Care e economia? Nu sunt ministru de finanțe, nici grădina mea n-o manageriez ca lumea, dar toată lumea trebuie să se gândească la un viitor’, declara Ion Țiriac, pentru GSP.ro.

FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?