Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Pe ce își cheltuie banii Denise Rifai. ”Îmi fac plăceri și am și plăceri scumpe”

Denise Rifai este moderatoarea emisiunii ”40 de întrebări”, de la postul de televiziune Kanal D, a dezvăluit pe ce anume îi place să își cheltuie banii. Deși este foarte atentă la cheltuielile pe care le face, acesta nu rezistă să-și achiziționeze haine și accesorii de lux. ”Îmi fac plăceri și am și plăceri scumpe”, a mărturiisit Denise Rifai.

Denise Rifai prezintă emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la postul de televiziune Kanal D. De când a început emisiunea respectivă, Denise Rifai a avut  invitați din diverse domenii, de la politică la medicină și showbiz.

Denise Rifai a dezvăluit, pentru playtech.ro, ce anume îi place să facă atunci când nu lucează pentru emisiunea de la Kanal D. De asemenea, vedeta a dezvăluit și pe ce îi place să cheltuie bani.

Pe ce își cheltuie banii Denise Rifai. ”Uite, de exemplu, o haină de blană! Dacă îți place, trebuie să ți-o și cumperi, nu?”

Despre ce îi place să facă în afara televiziunii, Denise Rifai a declarat: ”Tot ce ține de aer, apă – îmi place să înot, îmi place să mă plimb, să vorbesc, să citesc, să văd filme, să călătoresc și îmi place moda foarte mult. Totuși, am și chestia asta, asta este o plăcere vinovată a mea”.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Întrebată despre cum arată dressingul său, vedeta de la Kanal D a răspuns: ”Ooo, arată! Investesc și în plus am niște gusturi foarte costisitoare, glumesc! Îmi place, sunt femeie și am această vanitate. Sunt economist totuși la bază, sunt o tipă foarte echilibrată, știu cât de greu se câștigă banii. Eu însămi câștig banii și o fac cu foarte multă muncă, așa că sunt foarte calculată și pragmatică, dar pe de altă parte îmi fac plăceri și am și plăceri scumpe. Uite, de exemplu, o haină de blană! Dacă îți place, trebuie să ți-o și cumperi, nu?”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?