Categorii: Monden

Otniela Sandu a părăsit emisiunea ”Bravo, ai stil”. ”A fost o veste neașteptată pentru noi toți”

Otniela Sandu a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Anunțul a fost făcut de moderatoarea emisiunii, Ilinca Vandici. Decizia Otnielei Sandu de a părăsi concursul de stil este legată de faptul că aceasta ar avea probleme de sănătate, după cum a explicat Ilinca Vandici.

Otniela Sandu are 30 de ani, a terminat Facultatea de Jurnalism și este pasionată de actorie. Încă din copilărie, și-a dorit să devină actriță sau prezentatoare de știri. Otniela Sandu este pasionată și de make-up. Blonda a participat la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, iar acum era  una dintre vedetele care concurează la show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Însă, Otniela Sandu a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities” din cauza unor probleme de sănătate.

Otniela Sandu a părăsit emisiunea ”Bravo, ai stil”.  ”Are probleme de sănătate”

În gala de sâmbătă seara a emisiunii, prezentatoarea Ilinca Vandici a fost cea care a anunțat că Otniela Sandu nu mai este concurentă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Are probleme de sănătate, a fost o veste neașteptată pentru noi toți și din păcate, din cauza acestei vești, trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo, de acasă”, a explicat Ilinca Vandici, potrivit wowbiz.ro.

“Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achizitionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu știu dacă toate sunt reușite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după niște reguli, dar dacă mie îmi plac și mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aș purta o ținută clasică, purtată după reguli”, spunea Otniela Sandu în momentul în care s-a anunțat că va participa la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?