Categorii: Monden Vedete Romania

Obsesiile lui Giani Kiriță. ”Sunt două lucruri de bază la mine”

Fostul jucător de fotbal Giani Kiriță a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre el. Acesta a dezvăluit că este obsedat de punctualitate și de curățenie.

Fostul fotbalist este protagonistul unui reality show care este difuzat la postul de televiziune Antena Stars – ”Giani Kiriță, antrenat la școala vieții”.

În cadrul emisiunii respective, Giani Kiriță a scos la iveală detalii mai puțin știute despre el. Sportivul pune foarte mare preț pe punctualitate și pe curățenie.

”Sunt obsedat de punctualitate și de curățenie. Sunt două lucruri de bază la mine. Sunt pe genul ăla, când ți-am spus ceva trebuie să faci”, a declarat Giani Kiriță, potrivit spynews.ro.

”Am câțiva prieteni, ăia punctuali. Așa că la asta țin cel mai mult, punctualitate, corectitudine și curățenie. Mama mi-a zis așa: ”Tu, mașina și femeia trebuie să fie cele mai curate” Acum dacă și eu voi găsi o gagică să mă ajute și pe mine…”, a completat fostul jucător de fotbal.

Giani Kiriță a participat la numeroase emisiuni de televiziune

Giani Kiriță este un fost jucător de fotbal care a activat la Dinamo București, echipă pentru care a jucat între anii 1997 și 2003, fiind și căpitanul acesteia. După plecarea de la Dinamo, acesta a jucat pentru echipele turcești Samsunspor, Gaziantep, Ankaragücü și Bursaspor. De asemenea, Giani Kiriță a jucat patru meciuri pentru echipa națională, primul fiind cel cu Polonia din 16 august 2000.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

De-a lungul anilor, Giani Kiriță a apărut la numeroase show-uri de televiziune. Printre emisiunile la care a fost prezent se numără ”Dansez pentru tine”, ”Exatlon” și ”Vulturii de noapte”.

“E mult mai greu în televiziune, decât în fotbal, nu credeam că e așa greu”, spunea el într-un interviu.

”În televiziune trebuie să ai atitudine, simțul umorului, să știi să dansezi, să faci invitatul să se simtă bine… Eu nu am luat lecții. E ceva nativ”, a adăugat el.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?