Categorii: Monden Vedete Romania

Oana Zăvoranu, enervată după ce s-a spus că s-a operat. ”Lăsați balivernele astea că nu țin cu mine”

Oana Zăvoranu a reacționat vehement după ce s-a spus că s-ar fi operat la față. Vedeta a ținut să lămurească lucrurile în acest sens.

În urmă cu câteva zile, Oana Zăvoranu a publicat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care apărea schimbată față de cum o știu fanii săi. Mulți au comentat că vedeta și-ar fi făcut intervenții la nivelul feței și că nu mai seamănă cu ea așa cum era înainte.

Enervată de comentariile care se fac pe seama sa, Oana Zăvoranu a ținut să lămurească situația, precizând că nu are nicio operație estetică la nivelul feței.

Oana Zăvoranu: ”Hai, cântați la altă masă”

Mesajul transmis de Oana Zăvoranu pe pagina sa de socializare este foarte clar. Aceasta menționează că nu este vorba despre nicio operație estetică la față, ci doar de niște tratamente foarte bune.

”Am postat și eu o poză acum câteva zile și au sărit nebunii că cică m-am operat de nu mai semăn cu mine.
???….Păi cu cine să semăn? Cu p….?… Adică eu le trosnesc pe toate baragladinele astea că se operează la xerox și taman eu mă operăm de nu mai semănăm cu mine?… V-ați dilit?… Pe bune?… Stați nene pe c… vostru și lăsați balivernele astea, că nu țin cu mine…?

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Lăsați titlurile astea obosite că mă plictisesc să știu dinainte ce urmează să ziceți și vă mai citesc ăia de iau de bun ce ziceți și nu e ok…
Spun pentru ultima oară… NU MI-AM FĂCUT NICI O OPERAȚIE ESTETICĂ, am făcut doar niște tratamente foarte bune la un dr. care știe meserie, ok…?

Dacă îmi voi face, am să recunosc că doar nu dau în cap??? Toată vară am fost numai prin vacanțe în țară și în afară… Deci, hai, cântați la altă masă că asta e plină”, a spus Oana Zăvoranu în mediul online.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?