Categorii: Monden Vedete Romania

Oana Roman, noi acuzații la adresa tatălui ei: ‘Aproape mi-a închis telefonul în nas’

Oana Roman este foc și pară pe tatăl ei, Petre Roman! Vedeta tv a răbufnit de sărbători și a făcut declarații dure la adresa propriului părinte.

Oana Roman, noi acuzații la adresa tatălui ei: ‘Aproape mi-a închis telefonul în nas’

Nici începutul lui 2020 nu a făcut-o pe Oana Roman să revină la sentimente mai bune. Aceasta a continuat seria reproșurilor la adresa lui Petre Roman.

Oana Roman a povestit că a încercat de nenumărate ori să aibă o relație cu tatăl său, dar fostul premier a dat-o tot timpul la o parte. Vedeta l-a acuzat că nu s-a implicat deloc în viața ei și a nepoatei sale, Isabela.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Nu e vorba de iertat, este vorba de alegerea lui asumată, eu nu pot să-l judec pentru asta, doar că foarte multă lume are impresia că eu sunt fata lui tata. Vreau ca lumea să înţeleagă că nu e așa, foarte mulţi au înţeles de mult.

Niciun proiect profesional nu l-am făcut datorită lui vreodată, că mă descurc singură, casa asta pe care mi-am luat-o a fost vânzând apartamentul. El nu m-a ajutat. Eu am mai încercat să iau legătura cu el, l-am sunat, dar s-a întâmplat când îl sunam să-mi spună că e ocupat şi aproape să-mi închidă telefonul în nas. Eu am încercat, când am văzut că nu se poate am lăsat-o baltă’, a explicat Oana Roman, la „Star Matinal”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?