Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Oana Roman, mesaj pentru critici. “Mi se pare absolut oribilă”

Oana Roman a primit un val de comentarii răutăcioase din partea celor care îi urmăresc contul de Instagram. Vedeta a început să îi critice și să le dezvăluie adevărata identitate a celor care nu o lasă în pace. “Eu sunt mândră de un lucru. Că pot să mă uit în ochii oricărei persoane cu care am interacționat vreodată în viața mea”.

Oana Roman este una dintre vedetele care spune mereu lucrurilor pe nume, chiar dacă acest lucru ar însemna să deranjeze pe unii dintre admiratorii ei.  De aceea, fiica lui Petre Roman a transmis un mesaj foarte dur celor care o critică în mod gratuit.

Oana Roman a primit foarte multe critici de-a lungul timpului, însă, vedeta a demonstrat că nu a aplecat urechea la astfel de răutăți. Vedeta a demonstrat ca nu tolerează la cei din jurul ei, critica pe baza aspectului fizic.

Oana Roman, mesaj pentru critici

„Mi-aș dori foarte mult din suflet ca fetele și băieții ăștia, haterii ăștia, să aibă și ei o față. Să știu și eu cine sunt, cum îi cheamă cu adevărat, cum arată, cu ce se ocupă. Lipsa asta a lor de asumare mi se pare absolut oribilă. Dacă tot ai chef să îmi faci rău și să mă înjuri măcar să știu cu cine am de a face. Eu sunt mândră de un lucru. Că pot să mă uit în ochii oricărei persoane cu care am interacționat vreodată în viața mea”, a fost mesajul pe care Oana Roman l-a transmis.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

În aceeași situație se află și Adelina Pestritu, iar Oana Roman a empatizat cu problemele brunetei și a decis să îi ia apărarea.

Oana Roman îi ia apărarea Adelinei Pestrițu

 Adelina Pestrițu a ajuns virală după ce a pronunțat greșit numele unei firme de cosmetice pe care o promovează. Vedeta le-a transmis un mesaj haterilor din mediul online.

„Ați făcut mișto de Adelina că n-a știut cum se pronunță un cuvânt, v-ați tăvălit de râs. În general, mulți oameni se tăvălesc de râs, arătând cu degetul către alții, neuitându-se înainte în ograda lor. Sunt convinsă că cei care râd și arată cu degetul nu sunt nici ei perfecți. A greși este uman, nimeni nu e perfect”, a spus Oana Roman în online.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat