Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Oana Roman își face prima intervenție estetică în zona feței. ”Văd multe fete care exagerează din punctul ăsta de vedere”

La 45  de ani, Oana Roman își va face prima intervenție estetică în zona feței. Vedeta vrea să se lase pe mâna experților. Aceasta a mărturisit că până acum nu a apelat la nicio intervenție chirurgicală pentru a-și îmbunătăți aspectul. ”Am reușit să slăbesc foarte multe făcând câteva proceduri de remoderare corporală”, spune aceasta.

Fiica fostului premier  își dorește să apeleze la o procedură non invazivă, mai exact botox. Vedeta spune că, după câteva proceduri de remoderare corporală, este momentul să apeleze la intervenție estetică.

Oana Roman a declarat că în ultima vreme a început să fie deranjată de aspectul fizic, așa că a decis să rezolve această problemă, apelând la ajutorul unui medic estetician.

Oana Roman își va face prima intervenție estetică în zona feței

”Cheia este echilibrul deoarece eu văd multe fete care exagerează din punctul ăsta de vedere, iar eu nu sunt un bun exemplu, deși împlinesc 46 de ani peste două săptămâni, la nivelul feței nu mi-am făcut nicio intervenție, nu mi-am pus botox, nu mi-am făcut nimic. Tot încerc să mă conving că poate ar fi momentul.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

La operații estetice nu m-am gândit, dar eu am reușit să slăbesc foarte multe făcând câteva proceduri de remoderare corporală, ceva bani am investit în chestia asta, nu am stat să mă gândesc la o sumă anume, important este să faci cu măsură ce trebuie la momentul oportun. Aveam o perioadă când cheltuiam foarte mulți bani pe haine și pe accesorii”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate la Antena Stars.

Oana Roman a suferit o operație de abdominoplastie

Vedeta a suferit o intervenție dificilă după nașterea micuței sale Isabela. Oana a apelat la medicii specialiști pentru o operație de abdominoplastie, care va îndepărta surplusul de piele și va corecta estetic zona abdomenului.

”Eu în zona abdomenului am o plasă și o operație cu o tăietură foarte mare și urâtă. Nu am voie să fac nici proceduri în acea zonă, pentru că acolo organele trebuie să stea liniștite. Eu sunt tăiată de deasupra buricului până jos, de sus în jos. Tăietura va dispărea în urma operației pe care o voi suferi, pentru că bucata respectivă de piele se taie. Și buricul e tăiat. Trebuie făcută o operație estetică un pic. O voi face la privat. În luna noiembrie sunt programată la operație. Am făcut toate analizele și un CT. Sunt pregătită!, a declarat Oana Roman la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR