Categorii: Sanatate Știri

Oana Roman are probleme de sănătate. “Abia mă mișc, mă doare groaznic”

Oana Roman are o serie de probleme de sănătate. Vedeta se confruntă cu mai multe afecțiuni. Fiica fostului politician a mărturisit că are umărul înțepenit și dureri aproape insuportabile în partea de sus a spatelui.”Mă simt foarte rău. Am o stare urâtă, mă doare capul. Dacă nu se ameliorează treaba nu stiu ce fac, am o stare foarte nasoală generală. M-am băgat în pat, am luat o pastilă și aștept să vedem.”, a povestit Oana Roman.

Oana Roman a fost prezentă pe covorul roșu, la Clubul Diplomatic din București. Vedeta a atras atenția pe covorul roșu, fiind însoțită de partenerul ei, Marius Elisei. Oana a optat pentru o rochie lungă, de culoare corai, cu decolteu adânc și cu o crăpătură generoasă pe picior, care i-a subliniat silueta.

După petrecere, lucrurile nu au stat la fel. Vedeta s-a simțit rău în această dimineață Vedeta a dezvăluit că s-a trezit înțepenită în partea de sus, umărul acesteia fiind înțepenit.

“Mă doare groaznic”

“M-am trezit iar înțepenită în partea asta de sus. Abia mă mișc, mă doare groaznic. E la umăr ceva, e înțepenit.”, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare,

Oana Roman s-a confruntat de-a lungul timpului cu probleme de sănătate. 

“Mă simt foarte rău”

Recent, fiica fostului premier a mărturisit că s-a simțit rău și că are dureri de cap. Înainte de a i se face rău, fiica fotului premier făcea cumpărături pentru refugiații ucraineni.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Am terminat de făcut cumpărăturile pentru refugiații ucraineni, însă ideea este că în mod brusc și agresiv am o stare de parcă m-a lovit trenul. Mă simt foarte rău. Am o stare urâtă, mă doare capul. Dacă nu se ameliorează treaba nu stiu ce fac, am o stare foarte nasoală generală. (…) M-am băgat în pat, am luat o pastilă și aștept să vedem.”, a povestit Oana Roman pe contul personal de Instagram.

Vedeta a spus că rezultatul testului Covid-19 a ieșit negativ. Oana Roman le-a spus fanilor că mâine o să repete din nou testul, iar în acest timp încearcă să stea cât mai mult în izolare.

“Mi-am făcut un test rapid și a ieșit negativ, mai aștept până diseară, până mâine dimineață, și nu știu, dacă tot nu sunt bine, o să fac un PCR.”, a mai povestit vedeta pe Instagram.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat