Categorii: Monden Vedete Romania

Oana Radu se pregătește de un mare eveniment. ”O s-o facem în august”

Cântăreața Oana Radu se pregătește să facă cununia civilă cu iubitul ei, Cătălin Dobrescu.

Anul trecut, Oana Radu a trăit momente cumplite după ce fostul ei iubit a fost incendiat și a murit. Acum, cântăreața și-a găsit fericirea alături de Cătălin Dobrescu, cu care vrea să-și unească destinul. Oana Radu a fost cerută de soție în urmă cu câteva luni, iar acum cei doi se pregătesc de căsătorie.

Invitată împreună cu iubitul ei la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, Oana Radu a anunțat că urmează să facă cununia civilă luna aceasta.

„M-a cerut de câteva luni. Eram într-o stare de șoc, dar nu pentru că nu aș fi vrut. Anul acesta facem cununia civilă, o s-o facem în august, la Craiova, într-un loc foarte frumos cu piscină. O să fie foarte mulți invitați, dar trebuie să selectăm. După 1 august vom vedea ce s-a întâmpla”, a declarat Oana Radu, potrivit wowbiz.ro.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Noi nu suntem oamenii care țin cont de reguli, dar ne-am dorit asta. Nu vreau să fac copii repede. În momentul de față avem foarte multe proiecte împreună, facem un milion de lucruri, deci nu avem asta în plan. Dacă se va întâmpla, Dumnezeu știe ce este mai bine”, a mai adăugat cântăreața.

Cum a început povestea lor de dragoste

Oana Radu a dezvăluit, într-un interviu, cum a început povestea de dragoste dintre ea și actualul ei iubit, Cătălin Dobrescu.

“La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el. Mă rugam şi spuneam: ”Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!” E prima oară în viaţa mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul”, a spus cântăreața.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?