Categorii: Știri Stiri externe Viral

O vedetă TikTok și fostă semifinalistă la Miss Teen Canada a murit după primul ei salt cu parașuta

Tanya Pardazi, o vedetă TikTok cu aproape 100.000 de urmăritori și fostă semifinalistă la Miss Teen Canada în 2017, a murit pe 27 august după primul ei salt cu parașuta, când aceasta nu s-a deschis la timp. “Parașutistul a lansat o parașută principală care se rotea rapid la o altitudine joasă, fără a avea timpul/altitudinea necesară pentru ca parașuta de rezervă să se umfle”, a declarat compania într-un comunicat.

Vedeta TikTok Tanya Pardazi moare într-un accident de parașutism. Ea avea 21 de ani. S-a întâmplat în timpul primului curs de parașutism solo al influencerului, în Ontario, Canada. Ea și-a deschis târziu parașuta, ceea ce a provocat accidentul. S-a întâmplat pe 27 august. După accident, ea a fost transportată de urgență la spital, dar a fost declarată moartă la sosire. Skydive Toronto a emis o declarație în care a împărtășit vestea tragicei decese. De asemenea, aceasta a informat că Pardazi a deschis parașuta principală la o altitudine joasă, din cauza căreia parașuta de rezervă nu s-a putut umfla.

Potrivit mai multor rapoarte, Tanya făcuse un curs de parașutism, ceea ce a făcut-o eligibilă pentru saltul solo. Studenta de la Universitatea din Toronto a absolvit cursul la Skydive Toronto din Ontario, dar lucrurile au devenit fatale la sfârșitul săptămânii trecute, după ce parașuta principală nu s-a deschis. În momentul în care aceasta s-a deschis în cele din urmă, Tanya se afla la o altitudine prea mică, transmite CNN.

Nu a avut timpul necesar pentru ca parașuta de rezervă să se umfle

“Parașutistul a lansat o parașută principală care se rotea rapid la o altitudine joasă, fără a avea timpul/altitudinea necesară pentru ca parașuta de rezervă să se umfle”, a declarat compania într-un comunicat.

În urma accidentului, Tanya ar fi fost transportată la un spital local, unde a fost declarată moartă după ce a cedat în urma rănilor suferite în timpul accidentului. Potrivit Skydive Toronto, compania colaborează cu poliția în cadrul anchetei.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Nu este pentru prima dată când se întâmplă un astfel de accident

La începutul acestui an, un caz similar a fost raportat în Texas. Un instructor de parașutism a fost ucis după ce parașuta sa nu s-a deschis în timpul unui salt în tandem în zona Houston, după cum împărtășiseră autoritățile.

Un student care făcea saltul în tandem cu instructorul a fost și el grav rănit, a precizat Skydive Houston.

Ambii au fost transportați cu avionul la un spital din Houston după saltul de sâmbătă, în Waller, la aproximativ 65 de kilometri nord-vest de Houston. Instructorul a murit ulterior, iar elevul a suferit răni grave care nu îi pun viața în pericol, a precizat centrul. Șeriful comitatului Waller, Troy Guidry, spusese că parașuta lor nu s-a deschis.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?