Categorii: Știri Stiri externe Viral

O tânără în vârstă de 19 ani suferă de o afecțiune a pielii care îi provoacă erupții cutanate asemănătoare unor vânătăi. “Este foarte dureros”

Afecțiunea tinerei de 19 ani i-a lăsat pe medici perplecși și după ani de teste a renunțat, iar acum nu se mai machiază și își etalează pielea în numele pozitivității corporale. “Simt în mod constant ca și cum sute de ace care intră și ies. Este foarte dureros”

O tânără în vârstă de 19 ani, care suferă de o afecțiune a pielii care o lasă acoperită de erupții cutanate asemănătoare unor vânătăi, a renunțat la machiaj.

Nancy Morel a observat pentru prima dată că ceva nu era în regulă cu pielea ei în timpul unei ieșiri la cumpărături cu mama ei, Jackie, în 2015, transmite dailystar.co.uk.

Femeia a mers la spital

La momentul respectiv, ea a crezut că a fost înțepată de o insectă sau că are o reacție alergică, dar s-a grăbit să meargă la A&E la Spitalul Universitar Milton Keynes, Buckinghamshire.

Inițial, personalul medical nu a reușit să afle cauza simptomelor sale neobișnuite, așa că a fost transferată la Spitalul Addenbrooke’s din Cambridge.

“Simt în mod constant ca și cum sute de ace care intră și ies. Este foarte dureros”

Creatoarea de conținut din Milton Keynes a fost suspectată de vasculită urticariană, o boală rară în care vasele de sânge se umflă – deși încă așteaptă un diagnostic oficial.

Nancy a explicat: “Întreaga mea piele se inflamează în ceea ce arată ca niște erupții și vânătăi. Mă simt în mod constant ca și cum sute de ace care intră și ies – este foarte dureros.”

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Nancy spune că vânătăile îi afectează viața de zi cu zi și că a încercat nenumărate creme și unguente pentru a o ușura, dar fără niciun rezultat.

Ea spune: “Mă simțeam obosită și bolnavă. Mi-a afectat comportamentul și au fost perioade în care nu am putut merge la școală. Din fericire, toți cei de la școală au fost extraordinari și nimeni nu a avut un cuvânt rău de spus despre boala mea. Au crescut învățând împreună cu mine despre boala mea”.

Nancy a renunțat acum să mai încerce să găsească cauza afecțiunii sale, care a făcut-o să se simtă prost în pielea ei – lucru pe care acum și-a propus să îl schimbe.

Ea spune că oamenii se holbează adesea la pielea ei, dar nu o deranjează, deoarece îi oferă ocazia de a le explica oamenilor despre boala ei.

Nancy a adăugat: “Mă îmbrățișez și mă iubesc pe mine însămi – mii de fete și băieți, bărbați și femei îmi trimit mesaje pentru a-mi spune că i-am ajutat să își depășească problemele de încredere în propriul corp. Sper să fac din rețelele sociale un spațiu mai incluziv pentru toată lumea și că a arăta unic este un lucru foarte special. Sunt frumoasă chiar dacă nu mă încadrez în standardul de frumusețe prescris și vreau să îi ajut pe alții să nu lase condițiile lor să îi definească”.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR