Categorii: Știri Stiri externe Viral

O tânără de 25 de ani s-a aruncat în gol, într-un salt mortal, sub ochii iubitului său

O amatoare de senzații tari s-a prăbușit de la 150 de metri de pe un pod și a murit după ce a făcut bungee jumping pentru prima dată și după ce și-ar fi înțeles greșit instructorul, ceea ce a făcut-o să sară la momentul nepotrivit. “A fost un moment de confuzie. Semnalul era pentru iubitul ei. Pe ea nu erau încă montate toate hamurile, aşa cum crezuse tânăra”

Potrivit Daily Star, o persoană care a făcut bungee jumper a murit după ce a căzut de la 150 de metri înălțime pentru că și-ar fi înțeles greșit instructorul.

Yecenia Morales Gómez și iubitul ei au mers în iulie anul trecut la Sky Bungee Jumping Amaga, în Columbia, pentru a încerca pentru prima dată acest sport extrem.

O tânără de 25 de ani s-a aruncat în gol, într-un salt mortal, sub ochii iubitului său

Rapoartele locale susțin că tânăra în vârstă de 25 de ani a auzit instructorul spunându-i să sară și a crezut că instrucțiunea îi era destinată ei, când de fapt comanda era pentru prietenul ei – și, cum hamul și coarda elastică nu erau încă atașate, a căzut în gol și a murit.

Primarul localității, Gustavo Guzmán, a declarat pentru publicația El Tiempo: “A fost confuză. Semnalul a fost pentru ca prietenul să sară, deoarece era deja atașat la echipamentul de securitate.

“Ei îi puseseră doar hamul, așa că s-a încurcat și s-a grăbit”

Prietenul lui Gómez a încercat să o resusciteze, dar fără succes. Ea a fost declarată moartă la fața locului, rapoartele medicale dezvăluind ulterior că a murit din cauza unui atac de cord în timpul căderii.

Sky Bungee a negat afirmațiile potrivit cărora Gómez a confundat comenzile și a spus că nimeni altcineva nu făcea bungee jumping în același timp cu ea.

Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Într-o declarație, compania a spus: “Nu este adevărat, așa cum s-a relatat, că saltul lui Yecenia Morales Gómez s-a datorat confuziei unei comenzi de salt dată prietenei sale. În momentul accidentului, nimeni nu a sărit, nici prietenul ei, nici altcineva. Protocolul nostru este conceput pentru salturi simple și cu o singură persoană pe salt. Aceasta înseamnă că pentru a sări o persoană trebuie să termine tot ceea ce este legat de saltul persoanei precedente.”

Sky Bungee a adăugat că o înregistrare video a incidentului care a devenit virală arată o persoană care a sărit mai devreme fiind recuperată și spune că nu a existat nicio posibilitate de confuzie.

Compania a declarat că cooperează cu investigațiile și a predat documentația privind activitățile sale.

Familia lui Gómez a adus între timp un omagiu regretatului iubitor de senzații tari, despre care își amintește că avea un spirit antreprenorial și că îi plăcea să danseze.

Fratele ei, Andrés Morales, a declarat: “Sora mea este o fată cu toate valorile cele mai bune, fericită, spontană, cu virtuți care au făcut-o să-și iubească prietenii și să ajute persoanele aflate în nevoie.”

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR