Categorii: Știri Stiri externe Viral

O tânără a fost răpită după ce a urcat într-un taxi. Fata a sărit din maşina aflată în mers pentru a se salva

O tânără a fost răpită după ce a urcat într-un taxi. Lidia a recurs la un gest extrem când şi-a dat seama că şoferul nu doar că nu o duce în direcţia bună, ci şi refuză să oprească. Fata a sărit din maşînă în mers. Publicitatea cazului a stârnit indignare, deoarece cadavrul unei alte tinere a fost găsit recent dispărut după ce s-a urcat într-o mașină.

Lidia Gabriela a murit după ce a sărit în stradă dintr-un taxi în mișcare, incidentul a avut loc pe 1 noiembrie în apropierea stației de metrou Constitución de 1917, situată în cartierul Iztapalapa din Ciudad de Mexico.

Potrivit celor spuse de fratele ei pe rețelele de socializare, Lidia a sărit din mașină pentru a fugi, deoarece șoferul avea o atitudine suspectă și nu a lăsat-o să coboare din autoturism, modelul mașinii ar fi fost un Nissan Versa de culoare albă cu jante roz și negru, notează El Pais.

Tânăra se aruncase dintr-un taxi în mișcare, în Mexico City, de teamă să nu fie răpită

Prin intermediul contului său de Facebook, Diego Maldonado a explicat că Lidia Gabriela s-a urcat în taxi în cartierul Las Peñas în jurul orei 17:00, iar destinația sa – la care a ajuns între 10 și 20 de minute mai târziu – a fost stația Constitución de 1917, pe linia 8 a metroului.

Când a observat că șoferul nu a încetinit pentru a coborî, Lidia Gabriela i-a scris un mesaj iubitului ei și i-a spus că taximetristul a luat un traseu necunoscut și că îi percepe o suprataxă pentru serviciu.

”Mulți oameni au auzit-o cerând ajutor”

Potrivit rudei Lidiei Gabriela, “taxiul nu a vrut să coboare și a pornit “foarte tare” pe banda de mare viteză”, astfel că tânăra “a fost nevoită să sară din taxi în plină mișcare”, iar când s-a lovit cu capul de trotuar, a murit pe loc.

Trebuie menționat că publicarea a fost făcută într-un grup de Facebook aparținând vecinilor stației de metrou Constitución de 1917. Deocamdată nu există informații despre cine era șoferul mașinii, se știe doar că acesta era pe fugă și nu a oprit în momentul în care Lidia Gabriela a căzut din mașină, astfel că nu a fost identificat.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Potrivit mai multor informații, cadavrul tinerei a fost raportat de Secretariatul de Securitate Cetățenească din Mexico City (SSC CDMX) pentru un presupus accident cu fugă de la locul faptei, ulterior rudele tinerei de 23 de ani recunoscând-o după îmbrăcăminte. Se pare că autoritățile îl caută pe taximetrist.

Acest scandal a indignat numeroase colective organizate de femei și grupuri feministe, deoarece recent a fost găsit cadavrul Ariadnei Fernanda López Díaz, o tânără de aproximativ 25 de ani, dispărută la 30 octombrie. Femeia s-a urcat într-un taxi înainte de a fi dată dispărută.

“Două femei care nu au mai ajuns acasă, iar autoritățile nici măcar nu știu cine a făcut-o, în ciuda faptului că presupun că există peste 80.000 de camere C5 în oraș”, a scris colectivul Amor no es Violencia A.C. pe pagina sa de Facebook.

Potrivit primelor informații, cadavrul victimei a fost găsit de un biciclist identificat ca fiind Ricardo, care participa la o cursă de la Ciudad de Mexico la Tepoztlán. Era însoțit de prietena sa, Mariana, și au decis să se oprească pe drum după ce au trecut de curba mai bine cunoscută sub numele de La Pera.

Ariadna era căutată de familie încă din ziua în care rudele sale nu au mai știut nimic de ea. Potrivit versiunilor care circulă pe rețelele de socializare, fata ieșise la băutură cu prietenii ei în Mexico City, iar când au plecat spre casă seara târziu a decis să ia singură un taxi.

Se presupune că, atunci când a fost găsită moartă, se afla deja într-o stare avansată de descompunere și avea urme de lovituri. Până în prezent, autoritățile din statul Morelos nu au făcut nicio declarație în acest sens și nimeni nu a fost arestat pentru această crimă.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR