Categorii: Știri Stiri externe Viral

FOTO. O româncă va reprezenta orașul american San Jose la concursul Miss California US Nation 2022. Cum arată blondina

Andreea Drăgoi este românca care va reprezenta orașul american San Jose la concursul Miss California US Nation 2022.  Blondina a început modelingul anul trecut. Inspirația ei a venit din a vedea prezentări de modă și concursuri la televizor și pe rețelele sociale.

 

Andreea Drăgoi este deținătoarea titlului Miss San Jose US Nation 2022. Andreea și-a început călătoria cu Miss US Nation Pageants după ce a ales să devină concurent pentru coroana Miss California US Nation 2022. Ea a fost aleasă în  pentru a reprezenta orașul San Jose și a concura pentru Miss California US Nation 2022 în august 2021.

 

Andreea este studentă cu normă întreagă, este și înotătoare competitivă – face parte dintr-o echipă de înot divizia 1 și salvamar cu jumătate de normă la școala ei. Andreea este doar o femeie frumoasă, deoarece reușește să fie unul dintre studenții de top din clasa ei, ceea ce a ajutat-o ​​să obțină o bursă la San Jose State University.

Andreea aspiră să aibă propria afacere în domeniul medicinei sportive

În România, Andreea a obținut mai multe titluri de înot la campionatele naționale și s-a calificat la Campionatele Europene și Mondiale de juniori. Andreea își folosește competitivitatea, ambiția și determinarea pentru a-și atinge obiectivele.

În viitor, românca aspiră să aibă propria afacere în domeniul medicinei sportive și să inspire fetele mai tinere să viseze și să-și îmbine pasiunea cu îndatoririle lor zilnice. Andreea crede că industria de modeling este despre talent și determinare, precum și despre inspirarea femeilor din întreaga lume să creadă în sine și să performeze bine sub presiune.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Andreea va avea ocazia să meargă la Săptămâna Modei de la New York

În orașul ei natal; Andreea a apărut la TV pentru a promova mărci de costume de baie și ședințe foto comerciale. În calitate de deținătoare a concursului Miss US Nation, Andreea va avea ocazia să meargă la Săptămâna Modei de la New York în sezonul viitor de toamnă și alte apariții la Săptămâna Modei cu Săptămâna Modei Super Chic. În cele din urmă, Andreea și-ar dori să  lucreze pentru Chanel sau Prada Spring / Summer Runways”, potrivit southeast.newschannelnebraska.com.

„Toate acestea nu s-ar fi putut întâmpla dacă nu eram persoana ambițioasă care sunt astăzi, dorind mereu să fac mai bine și forțându-mă chiar și prin momente grele, așa cum m-a învățat mama mea, și străduindu-mă mereu să fiu cea mai bună versiune a mea, așa că pot inspira lumea și pot răspândi pozitivitate”, spune Andreea.

Andreea ar dori să spargă stereotipurile conform cărora modelingul înseamnă a avea „corpuri subțiri perfecte”, deoarece consideră că frumusețea interioară este mult mai importantă și mai relevantă și că este vorba doar despre aspect și inteligența nu este importantă.

„Crede-mă, este nevoie de putere, este nevoie de îndrăzneală, răbdare, curaj și stil. Cred că este important ca oamenii să-și amintească că a avea o față drăguță nu înseamnă că nu sunt inteligentă”, spune Andreea.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?